Dost Ve Kardeş Ülkelerin Öğrencileri Marşımızı Söyledi
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Genç Birlik Topluluğu, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan İstiklâl Marşı'nın kabulünün 104. yıl dönümünü anlamlı bir etkinlik ile kutladı.
AKÜ Genç Birlik Topluluğu'nun etkinliğinde, Afyonkarahisar'da eğitim gören dost ve kardeş ülkelerden gelen öğrencilerle birlikte İstiklâl Marşı coşku içinde okundu.
Etkinlik, AKÜ Genç Birlik Topluluğu’nun sosyal ve kültürel faaliyetlerindeki önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
Topluluğun Danışman Öğretim Elemanı Öğretim Görevlisi Eyüp Aksoy ve Topluluk Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Sürer’in öncülüğünde, üniversite öğrencileri, dost ve kardeş ülkelerin vatandaşlarıyla birlikte İstiklâl Marşı’nı okuyarak, milli birlik ve beraberlik mesajı verdi.
TOPLULUK HAKKINDA
AKÜ Genç Birlik Topluluğu, 19 Nisan 2022 tarihinde kuruldu. Topluluk, öğrencilerinin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Topluluk, inanç, kültür ve ahlâk alanlarında değerlerimizi yükseltmek ve öğrenciler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek için birçok faaliyete imza atıyor.