Dört mevsim Afyon fotoğraf yarışması sonuçlandı

Özel Genç Kalemler Okulları tarafından ilde bulunan lise öğrencilerini kapsayan fotoğraf yarışması sonuçlandı   AKÜ Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde yarışmaya katılan öğrencilerin fotoğrafları sergilendi. Sergiye İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Milli Eğitim Müfettişleri Başkanı Bahri Duran Gökdeniz, Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Selahattin Demir, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldılar. On üç [&hellip]

Özel Genç Kalemler Okulları tarafından ilde bulunan lise öğrencilerini kapsayan fotoğraf yarışması sonuçlandı

AKÜ Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde yarışmaya katılan öğrencilerin fotoğrafları sergilendi. Sergiye; İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Milli Eğitim Müfettişleri Başkanı Bahri Duran Gökdeniz, Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Selahattin Demir, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldılar.
On üç öğrencinin toplam otuz eseri kıyasıya mücadelesinde Özel Genç Kalemler Okullarından Kerem Serdaroğlu’nun ” Eski ev” eseri birinciliğe layık görüldü. Dört mevsim Afyon temalı fotoğraf yarışması jürisi dokuz kişiden oluştu.
Özel Genç Kalemler Okulları Kültür Sanat Yönetmeni Mustafa Türk yarışma hakkında şunları söyledi: “Her geçen gün ülkemizde ve dünya da ses getiren ilimizin liseli öğrencilerimizin gözünde görmek istedik. Bunu yaparken hem öğrenci fotoğraf sanatına yönlendirmek hem de ilimizin değerlerini bilsinler istedik. Aslında bu kadar öğrenci beklemiyorduk. Çünkü okullar ne yazık ki bu tür etkinlikleri sümen altı yapıyorlar. Tam tersi olsa bugün on üç öğrenci değil en az elli öğrencinin eseri yarışıyor olurdu.”
Yarışmada dereceye giren öğrenciler: Birinci Kerem Serdaroğlu, ikinci İlayda Emirgil, üçüncü Cemile Çirit. Fotoğraf yarışmasında dereceye öğrencilerden birinciye 750 TL, ikinciye 500 TL ve üçüncüye 250 TL para ödülü verildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme