• Haberler
  • Genel
  • Dört mahalleyi kapsayan lise için imzalar atıldı

Dört mahalleyi kapsayan lise için imzalar atıldı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 4 mahalle muhtarının lise talebiyle ilgili imzaların atıldığını açıkladı   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 4 mahalle muhtarının lise talebiyle ilgili Vali Gökmen Çiçek'in de yakından takip ettiği lise yapımı için imzaların atıldığını bildirdi. MUHTARLAR TAYTAK'TAN DESTEK İSTEMİŞTİ Daha önce Gazi Mahallesi'nin anaokulu müjdesini [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 4 mahalle muhtarının lise talebiyle ilgili imzaların atıldığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 4 mahalle muhtarının lise talebiyle ilgili Vali Gökmen Çiçek’in de yakından takip ettiği lise yapımı için imzaların atıldığını bildirdi.
MUHTARLAR TAYTAK’TAN
DESTEK İSTEMİŞTİ
Daha önce Gazi Mahallesi’nin anaokulu müjdesini veren Milletvekili Mehmet Taytak, şimdide 40 bin nüfusa sahip olan 4 mahalle muhtarının lise talebiyle ilgili imzaların atıldığını müjdeledi. Geçtiğimiz aylarda Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarı Şura Köylü, Ali İhsan Paşa Mahallesi Muhtarı Nazmi Bülbül ve Kocatepe Mahallesi Muhtarı Serkan Keser ile partide bir araya gelerek Harbiş bölgesinde ikamet eden vatandaşların lise talebi görüşülmüştü. Toplantı da, 4 mahalle muhtarı PTT Kalegörünmez Tesisleri içerisindeki ve mülkiyeti Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü’ne ait olan lojman binasının yerine lise yapılmasıyla ilgili Milletvekili Mehmet Taytak’tan destek istedi.
TAYTAK: BAŞKENTTE
YOĞUN MESAİ HARCADIM
Muhtarların talebini yerine getirmek adına Ankara’da yoğun bir mesai harcadığını belirten Taytak şu ifadeler yer verdi: “İlk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettik. Mülkiyeti PTT’ye ait olan Kalegörünmez Tesisleri içerisindeki lojmanların olduğu arsaya lise yapımı için Sayın Bakanımızla görüştük. Bakanımız PTT Genel Müdürünü arayarak gerekli çalışmaları başlattı. Daha sonra PTT Genel Müdürlüğü ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek arsanın takas işlemleri ile ilgili girişimlerde bulunduk.”
“VALİ ÇİÇEK AFYON İÇİN BİR ŞANS”
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in de yakında takip ettiği lisenin yapımı için imzaların atıldığını belirten Taytak sözlerini şöyle tamamladı: “Dört mahalle muhtarımız Afyonkarahisar ziyaretimizde lise ile ilgili taleplerini bize iletmişlerdi. Lise ile ilgili yapmış olduğumuz girişimler meyvesini verdi ve PTT Genel Müdürlüğü ile Milli Emlak Genel Müdürlüğü yer tahsisi konusunda anlaşmaları yaptılar. İnşallah yakın bir zamanda okul yapımına başlanır. Afyonkarahisarımıza hayırlı olsun. Valimiz Gökmen Çiçek ile birlikte yakından takip ettiğimiz lise konusu çözüme kavuşmuştur. Göreve başladığı günden bugüne kadar ilimiz için önemli çalışmalara imza atan Valimiz Gökmen Çiçek ilimiz için bir şanstır. İlimize hizmet ve yatırımın kazanılması noktasında önemli çalışmalar yapmaktadır. Sayın Valimize Afyonkarahisar halkı adına teşekkür ediyorum.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme