"Dolandırıcılara kanmayın"

Afyonkarahisar Valililği’nden yapılan duyuru ile vatandaşların dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları istendi. Bazı dolandırıcıların Valilik ve Valilik yetkililerinin isimlerini kullanarak vatandaşlardan para talep ettiğine dikkat çekilen açıklamada bu tür girişimlere alet olunmaması uyarısında bulunuldu. Afyonkarahisar Valililği’nden yapılan açıklamada konuyla ilglii olarak şu ifadelere yer verildi: “Bazı kötü niyetli kişilerce Engelli vatandaşlara akülü araç alımı, Şehit [&hellip]

Afyonkarahisar Valililği’nden yapılan duyuru ile vatandaşların dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları istendi.
Bazı dolandırıcıların Valilik ve Valilik yetkililerinin isimlerini kullanarak vatandaşlardan para talep ettiğine dikkat çekilen açıklamada bu tür girişimlere alet olunmaması uyarısında bulunuldu. Afyonkarahisar Valililği’nden yapılan açıklamada konuyla ilglii olarak şu ifadelere yer verildi:
“Bazı kötü niyetli kişilerce Engelli vatandaşlara akülü araç alımı, Şehit ailelerine yardım, 15 Temmuz gazilerine ev yapımı vb. gibi sosyal içerikli konularda Valiliğimiz, Valimiz ve Vali Yardımcılarımızın isimleri kullanılarak yardım adı altında para talep edilmektedir. Vatandaşlarımızın bu tür taleplere kesinlikle itibar etmemesi önemle duyurulur.”

Bakmadan Geçme