• Haberler
  • Genel
  • 'Dokunulmazlık ardında hainlik' – Kocatepe Gazetesi

'Dokunulmazlık ardında hainlik' – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Silopi’de polise tokat atan BDP Milletvekili Sabahat Tuncel’i sert dille eleştirdi. Kumartaşlı, 'Dokunulmazlık zırhının ardına sığınıp polise tokat atmak, taş atmak,silah kullanmak, hainliktir' dedi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek binasında basın [&hellip]

“Dokunulmazlık ardında hainlik”

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Silopi’de polise tokat atan BDP Milletvekili Sabahat Tuncel’i sert dille eleştirdi. Kumartaşlı, “Dokunulmazlık zırhının ardına sığınıp polise tokat atmak, taş atmak,silah kullanmak, hainliktir” dedi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Tuncel ve onun gibilere milletvekili denilmesinden son derece rahatsız olduklarını söyledi. Tuncel ve onun gibilerin PKK terör örgütü temsilcisi olarak adlandırılması gerektiğini dile getiren Kumartaşlı, geçmişine de bakıldığında terör örgütünün Kuzey Irak olaylarına katılmış, Türk askerine silah sıkmış azılı bir teröristin devletin polisine el kaldırmasının normal olduğunu kaydetti.
Kumartaşlı, şöyle konuştu:
“Bir milletvekili, milletvekilliği onurunu, şerefini, milletin kendisine yüklediği emaneti bu kadar ayaklar altına alabilir mi? Gençleri tahrik etmek, sokağa dökmek, şiddeti teşvik etmek için her türlü kirli tezgahı kuranlar şimdi de bizzat kendileri şiddete başvurmaya başladılar. Dokunulmazlık zırhının ardına sığınıp polise tokat atmak, taş atmak, silah kullanmak, hainliktir.”
Kumartaşlı’nın eleştirilerinden Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği de nasibini aldı. Kumartaşlı, “Bu kişiler ha Türk bayrağı altında yaşamış, ha başka bir bayrak altında yaşamış. Onlar için fark etmez. Onlar parayı verir çift vatandaşlık alır ve arkasına bile bakmadan kaçar giderler. içinde vatan sevgisi olmayan her şeyi parayla alabileceğini sananlara sesleniyorum: Her şey para değil. Vatan sevgisi ruh parayla alınamaz. Bu kişilere bu şekilde konuşma cesaretini veren siyasilerimize de seslenmek istiyorum Kürt Açılımı görüşmelerinde ilk sivil toplum örgütü olarak bu kişileri muhatap alan siyasilerimiz biz konunun asıl muhatabı olan Şehit ve Gazi ailelerinin fikri bile alınmadı acıyı çeken,yüreği yanan bizler, ama para kimde ise söz hakkı onda.”

Bakmadan Geçme