Doktorlar Afyon'u gezdi – Kocatepe Gazetesi

Alan Kılavuzu, Araştırmacı-Yazar Hasan Özpunar'ın rehberliğinde Afyonkarahisar'ın tarihi semtleri, mekânları ve Kocatepe-Dumlupınar'daki Anıt ve şehitlikleri ziyaret eden doktorlar sempozyumdan arta kalan zamanda Afyonkarahisar'ı tanımaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları (KLİMİK) Derneği çatısı altında bulunan Viral Hepatit Çalışma Grubu Sempozyum düzenleme kurulu başkanı olan AFSÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neşe Demirtürk'ün öncülüğünde [&hellip]

Alan Kılavuzu, Araştırmacı-Yazar Hasan Özpunar’ın rehberliğinde Afyonkarahisar’ın tarihi semtleri, mekânları ve Kocatepe-Dumlupınar’daki Anıt ve şehitlikleri ziyaret eden doktorlar sempozyumdan arta kalan zamanda Afyonkarahisar’ı tanımaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları (KLİMİK) Derneği çatısı altında bulunan Viral Hepatit Çalışma Grubu Sempozyum düzenleme kurulu başkanı olan AFSÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neşe Demirtürk’ün öncülüğünde böyle bir organizasyonda bir araya geldiklerini belirten katılımcılar Afyonkarahisar’ın termal otelleri, tarihi mekanları ile bu tür etkinlikler için vazgeçilmez bir şehir olduğunu dile getirdiler.

Bakmadan Geçme