Doğum sonrasında nelere ihtiyaç duyuluyor?

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren bir bebek ürünleri mağazası, müşterilerine yardımcı olmak için “Doğum Listesi” hazırladı. “Bebeğin doğumuyla birlikte en çok talep edilen 24 ürün” başlıklı listede şu maddeler yer aldı:Hastane çıkışı, iç-dış zıbın, kundaklık battaniye, pelüş-kadife battaniye, emzik ve biberon, çıtçıtlı badi, eldiven, göğüs pompası, banyo havlusu, banyo küveti ve filesi, bakım seti, bornoz seti, puset [&hellip]

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren bir bebek ürünleri mağazası, müşterilerine yardımcı olmak için “Doğum Listesi” hazırladı. “Bebeğin doğumuyla birlikte en çok talep edilen 24 ürün” başlıklı listede şu maddeler yer aldı:
Hastane çıkışı, iç-dış zıbın, kundaklık battaniye, pelüş-kadife battaniye, emzik ve biberon, çıtçıtlı badi, eldiven, göğüs pompası, banyo havlusu, banyo küveti ve filesi, bakım seti, bornoz seti, puset takımı, patikli tulum, göğüs pedi, ağız mendili, çorap, patik, 2’li pijama, alt açma, kanguru, ana kucağı, beşik, bebek arabası.
Listedeki tüm ürünleri satın almak isteyen ailelerin, ürünlerin dayanıklılığı ve kalitesine göre 1000 ilâ 3500 lira arasındaki harcamayı göze almayarı gerektiği belirtildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme