• Haberler
  • Genel
  • “Doğudan batıya, güneyden kuzeye her yere koşacağız”

“Doğudan batıya, güneyden kuzeye her yere koşacağız”

Türk Eğitim-Sen’in kurucularından Selamet Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu. Yıldırım, MHP İl Binası’nda yaptığı basın toplantısında Afyonkarahisar’ın her köşesinde vatandaşları aydınlatmak için çalışacaklarını söyledi Türkiye Kamu-Sen’in eski Afyonkarahisar Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen’in kurucularından Selamet Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu. MHP İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Selamet Yıldırım, “Halkımızı, büyük [&hellip]

"Doğudan batıya, güneyden kuzeye her yere koşacağız"

Türk Eğitim-Sen’in kurucularından Selamet Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu. Yıldırım, MHP İl Binası’nda yaptığı basın toplantısında Afyonkarahisar’ın her köşesinde vatandaşları aydınlatmak için çalışacaklarını söyledi

Türkiye Kamu-Sen’in eski Afyonkarahisar Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen’in kurucularından Selamet Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu. MHP İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Selamet Yıldırım, “Halkımızı, büyük milletimizi aydınlatmak için, gece uyumadan gündüz oturmadan, doğuda gün doğusuna, güneyde gün ortasına, batıda gün batısına, kuzeyde gece yarısına kadar Afyonkarahisar’ın bütün köylerine, kasabalarına, ilçelerine koşacağız. Olup bitenleri milletimize anlatacağız. Onları aydınlatacağız. Bu büyük milletin sezgi gücü yüksektir. Ve ariftir. Yeter ki ona gerçekler usanmadan anlatılsın” dedi.
Sesleri duyan var mı
Afyonkarahisar’da ve Türkiye’de sosyal ve ekonomik yönden esnafın, vatandaşın durumunun zayıfladığını hatırlatan Yıldırım, “Afyonkarahisar merkezinde ve 17 ilçenin merkez ve köylerinde, kasabalarında halkımıza soracağız: Gerçekten yandaş basın ve medyanın dediği gibi her şey çok mu güzel, her şey güllük gülistan mı? Çiftçi dokuz yıldır mazot türküsü, gübre türküsü, kredi borcu türküsü çağırıyor, duyan var mı? Esnafın, sanatkârın anası ağladı, duyan var mı?” diye sordu.
“Türk milleti dur diyecek”
Yıldırım, özetle şunları söyledi:
“İktidar sahiplerine yalakalık etmek için yarışan sözde araştırma şirketleri, kendilerine dikte edilen anket sonuçları ile beyin yıkama faaliyetini arsızca ve vicdansızca devam ettirmektedir. AKP’nin hesaplarının bozulması zamanı gelmiş ve geçmektedir. Büyük Türk Milleti, öyle inanıyoruz ki 12 Haziran 2011 seçimlerinde AKP’ye artık dur diyecek.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme