• Haberler
  • Genel
  • Doğtaş Mobilya'nın 108. mağazası Afyonkarahisar'da açıldı

Doğtaş Mobilya'nın 108. mağazası Afyonkarahisar'da açıldı

Doğtaş Exclusive Afyon/Can-May Mobilya, Doğtaş'ın 108. mağazası olarak hizmet vermeye başladı. Doğtaş Exclusive Afyon/Can-May Mobilya’nın resim açılışı 8 Ekim Cumartesi günü yapıldı. Mağaza Marulcu Mahallesi Gedik Ahmet Paşa Caddesi No: 3/E’de saat 13.00’de açıldı. Açılışa çok sayıda seçkin davetli katıldı. Afyon Mağazasını Doğtaş İşletme yöneticisi Serdar ve Berkan Açıkgözoğlu beraber yönetecekler. Yıl sonuna kadar 130 [&hellip]

Doğtaş Mobilya’nın 108. mağazası Afyonkarahisar’da açıldı

Doğtaş Exclusive Afyon/Can-May Mobilya, Doğtaş’ın 108. mağazası olarak hizmet vermeye başladı.

Doğtaş Exclusive Afyon/Can-May Mobilya’nın resim açılışı 8 Ekim Cumartesi günü yapıldı. Mağaza Marulcu Mahallesi Gedik Ahmet Paşa Caddesi No: 3/E’de saat 13.00’de açıldı. Açılışa çok sayıda seçkin davetli katıldı. Afyon Mağazasını Doğtaş İşletme yöneticisi Serdar ve Berkan Açıkgözoğlu beraber yönetecekler.
Yıl sonuna kadar
130 mağaza hedefi
Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, konuklara hitap etti. Afyyonkarahisar’da hizmete giren mağaza ile birlikte 108. mağazayı açmanın gururu yaşadıklarını kaydeden Doğan, yıl sonuna kadar 130 mağaza açma hedefleri bulunduğundan söz etti. Afyonkarahisar mağazası açılışında Sayın Bakanlarında aralarında olmalarını beklediklerini belirten Davut Doğan; “Sayın Başbakanımızın annesini kaybetmesi nedeniyle Sayın Bakanlarımız ve vekillerimiz aramazıda yoklar. Bizde bu vesile ile Sayın Başbakanımıza başsağlığı dileklerimizi iletmiş olalım.” dedi.
Doğtaş Çanakkale’li bir marka
Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğtaş mobilya olarak ‘Hizmette farklı üründe farklı’ sloganıyla mobilya sektöründe farklı olmaya çalışı-yoruz. Örnek vermek gerekirse tasarımlarımızla son IMOF fuarında yıllardır tasarım ödülleri alıyoruz. Demek ki yaptığımız işin doğru olduğunu gösteriyor almış olduğumuz bu ödüller. Ayrıca Türkiye’de mobilya sektöründe 7 yıl garanti veren ilk ve tek markayız. Yine bu da Doğtaş’ın kalitesine verdiği önemi gösteriyor. Mobilya sektöründe kendini kanıtlamış firmaların yanı sıra bir Türk firması olarak devletimizin verdiği destekle Doğtaş olarak ilerli-yoruz. Şu ana kadar 65 ülkeye ihracaat gerçekleştirdik. Bu vesile ile son 6 yılda mobilya sektöründe Türkiye’nin en büyük ihracaat üçüncüsüyüz. Mobilya sektörü denildiğinde akla İnegöl ya da Kayseri gelir. Oysa biz Çanakkale’li bir markayız.” diye konuştu.
Gezici müze Afyon’a da gelecek
Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, ürünlerin Çanakkale’den Türkiye’de 130 satış noktasında 65 ülkede de 92 mağazaya ulaştırdıklarını dile getirdi. Sosyal sorumluluk kapsamında şehitle-rimizin anısına gezici bir müze oluşturduklarını kay-deden Doğan şöyle konuştu: “Özellikle atalarımızın anısına oluşturduğumuz bu gezici müze ile de 3 yıldır bütün ülkeyi illeri ve ilçelerde geziye çıktık. Afyon’a da geldi mi bilmiyorum ama gelmediyse en kısa sürede onu da programa aldıracağız. Şirketimizde bin 200 kişi istihdam ediliyor. Açıkgözoğlu ailesinin ününü Afyon’da bilmeyen yok. Bizde kendileriyle tanıştığımız ve çalışacağımız için mutluyuz. Bu anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.”
Dedeler rahmet ve saygıyla anıldı
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan’ın yaptığı açıklamalardan bir Türk vatandaşı olarak çok memnun olduğunu söyledi. Türk firmalarının son yıllarda gerek Türkiye’de gerekse dünyada hem markalaşma hem de ürünleri dünyanın dört bir yanına yayma çabalarından dolayı mutlu olmamanın mümkün olmadığına değinen Çoban; “İnşallah bu tür firmalarımızın gerek Türkiye içindeki üretimi ve kalitelsi artar ki gerekse yurt dışına olan ihracaatı artar ki; Başbakanımızın 2023’de ön gördüğü ihracaat yakalanır. Türkiye işte bu şe-kilde özel sektörümüzün de çabalarıyla büyüyor gelişiyor. Özel sektörümüz bu çalışma ve çabayı göstermezse Türkiyemizin gelişmesi ve büyümesi mümkün olamaz. Yedi yıl garanti veren, bir çok ödül alan Doğtaş firmasının 108 mağazasından birinin de ilimizde olması elbette biz Afyonkarahisarlıları da ziyadesiyle sevindirmiştir. İnşallah bu müessese hem firma yetkilileri arasından hem de bu güzel markayı ilimize kazandıran Balı Açıkgözoğlu ve rahmetli Kazım Açıkgözoğlu torunları açısından ve hemşehrilerimiz açısından hayırlı ve bereketli olur.” şeklinde konuştu.
Hayırlı uğurlu olsun
Açılış kurdelesi kesilmeden önce Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın babası emekli Din Görevlisi Halil Çoban’ın yaptığı duaya tüm konuklar katıldı. Yapılan dua Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın ruhuna da ithaf edildi. Firmanın Türkiye genelinde 108. mağazası olan Afyonkarahisar Doğtaş Exclusive açılışını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Milletvekilleri Halil Ürün, Kemalettin Yılmaz, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan birlikte yaptı. AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Doğtaş’ın 108. mağaza açılışının hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Türkiye’de mobilya sektörünün önemli isimlerinden biri olan Doğtaş’ın bir ara faaliyet gösterdiği Afyon’da tekrar Açıkgözoğlu kardeşlerin güzel bir konsepte açılan mağaza ile önemli bir hizmet vereceğini söyledi. Ürün, mağazanın hem Afyonlu tüketicilere hem Açıkgözoğlu kardeşlere hem de Doğtaş firmasına hayırlı olmasını diledi.
Önemli olan kalıcı olabilmek
MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Doğtaş’ın dünya markası olma yolunda ilerleyen bir firma olduğunu belirtti. Milletvekili Yılmaz, böyle bir firmanın Afyonkarahisar’da mağaza açımasının gurur verici bir olay olduğunu kaydetti. Açılışta bulunmuş olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Yılmaz, kurumsal bir yapı ile kalıcı olabilmenin önem arz ettiğini, hayırlı alışverişler dilediğini sözlerine ekledi. Açılışa; AK Parti Milletvekili Halil Ürün, MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Defterdar Mustafa Ceylan, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Mustafa Enis Arabacı, işadamaları Mehmet Çarkgil, Metin İplikçioğlu, Şükrü Demirayak, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, Tarım Gıda Hayvancılık İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ve çok sayıda konuk katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme