Doğru teşhis, doğru tedaviyi getirir

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Civelek doğru teşhisin önemine dikkat çekti Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Civelek tarafından, 19-20 Ekim 2015 tarihlerinde veteriner hekimlik alanında eğitim gören lisans ve lisansüstü öğrencilere yönelik olarak 'Köpek ve Kedilerde Abdominal [&hellip]

Doğru teşhis, doğru tedaviyi getirir

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Civelek doğru teşhisin önemine dikkat çekti

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Civelek tarafından, 19-20 Ekim 2015 tarihlerinde veteriner hekimlik alanında eğitim gören lisans ve lisansüstü öğrencilere yönelik olarak “Köpek ve Kedilerde Abdominal Ultrasonografi” ve “Veteriner Klinik Pratikte Ekokardiyografi” konulu iki farklı eğitim semineri düzenlendi.
Seminerlerde köpek ve kedilerde ultrasonografi kullanımı ve ultrasonografi kullanılarak teşhis edilen abdominal ve kalp hastalıklarının ve ilgili patolojilerin teşhisi hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Güncel yaklaşımlara da yer verilen bu tip eğitimlerin öğrencilerin mesleki gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Doç. Dr. Civelek, aynı zamanda Veteriner Fakültesi ve Hayvan Hastanesi olarak sahip oldukları güçlü altyapıya da vurgu yaptı.
Civelek, “Doğru teşhis, doğru tedavinin önünü açacaktır. Mesleki manada iyi yetişmiş veteriner hekimler bizim yüz akımızdır. Amacımız fakültemizde öğrenimine devam eden öğrencilerimizin, örgün eğitim süreci dışında düzenlediğimiz bu tarzda seminerler ile eğitim süreçlerine pozitif katkı sağlamaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme