Doğar: DP sözü millete teslim edecek

Demokrat Parti Milletvekili adayı Dinçay Doğar, seçim ziyaretlerinde partisinin rotasını açıkladı. Doğar, DP’nin sözü yeniden millete teslim ederek, Türkiye’ye yeni bir rota çizeceğini belirtti “ÇAKMA DEMOKRATLARINBİLİNCİNDEYİZDemokrat Parti (DP) Milletvekili adayı Dinçay Doğar, seçim gezilerini sürdürüyor. Dinçay Doğar, Çakırköy’de yaptığı konuşmada şunları söyledi: �'da Türkiye'nin en önemli meselesinin demokrasi olduğu kanaati ile ve buradan hareketle yola [&hellip]

Doğar: DP sözü millete teslim edecek

Demokrat Parti Milletvekili adayı Dinçay Doğar, seçim ziyaretlerinde partisinin rotasını açıkladı. Doğar, DP’nin sözü yeniden millete teslim ederek, Türkiye’ye yeni bir rota çizeceğini belirtti

“ÇAKMA DEMOKRATLARIN
BİLİNCİNDEYİZ
Demokrat Parti (DP) Milletvekili adayı Dinçay Doğar, seçim gezilerini sürdürüyor. Dinçay Doğar, Çakırköy’de yaptığı konuşmada şunları söyledi: “1946’da Türkiye’nin en önemli meselesinin demokrasi olduğu kanaati ile ve buradan hareketle yola çıkan bu dava, geçmişte olduğu gibi bugün de, Türkiye’nin tartışa geldiği ve çözemediği her meselenin temelinde, işlerliği olmayan ‘sözde demokrasinin, demokrasiyi, konjonktürel bir program olarak gören çakma demokratların olduğu bilincindedir.”
“BU GÖREV BÜYÜK ÜMİT”
DP Milletvekili Adayı Dinçay Doğar, 68 yıldır, “Fikri Millet, zikri Millet” olan kendilerinin, bugün de Millet’i, Vatan’ın bekasını dert edinen, idare etmeye değil idareyi sahibine verecek bir hareket olduklarını kaydetti.
Doğar; “Geminin dümenini Millet’e vermeye gelmiş bir hareketiz. Emanet aldığı fikri ve ahlaki mirasla Türkiye’yi 47 sene yöneten, bu Büyük gemiye her daim yeni bir yön veren misyon, yarınlar için de ülkenin en büyük ümididir. DP sözü, yeniden millete teslim etmek, milletin iradesi ve idaresinde, büyük gemiye yeni bir rota çizmek için çalışmaktadır.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme