• Haberler
  • Genel
  • Doğanlar İlköğretim küçüklerde de ilk sırada

Doğanlar İlköğretim küçüklerde de ilk sırada

Masa Tenisi İl Birinciliği maçları dün de Erkekler Kategorisinde devam etti. 6 takımın mücadelesinde birincilik Yıldızlar Kategorisi’nin de birinciliği kazanan Doğanlar Köyü İlköğretim Okulu’nun oldu. Küçükler Kategorisi İl Birinciliği maçları Cumartesi günü Kızlar, Pazar günü de Erkekler maçıyla devam etti. Dün günü birlik yapılan maçlarda okulların erkek masa tenisi takımları büyük mücadele verdiler. 6 takımın [&hellip]

Doğanlar İlköğretim küçüklerde de ilk sırada

Masa Tenisi İl Birinciliği maçları dün de Erkekler Kategorisinde devam etti. 6 takımın mücadelesinde birincilik Yıldızlar Kategorisi’nin de birinciliği kazanan Doğanlar Köyü İlköğretim Okulu’nun oldu.

Küçükler Kategorisi İl Birinciliği maçları Cumartesi günü Kızlar, Pazar günü de Erkekler maçıyla devam etti. Dün günü birlik yapılan maçlarda okulların erkek masa tenisi takımları büyük mücadele verdiler. 6 takımın yer aldığı müsabakalarda Doğanlar Köyü İlköğretim Okulu birinciliği elde etti. Doğanlar Köyü İlköğretim Okulu, geçen hafta yapılan Yıldızlar İl Birinciliği maçlarında da birinciliği almıştı. İl Birinciliği maçlarında ikincilik TED Koleji’nin üçüncülük ise Zafer Koleji’nin oldu. Maçlarda şu ekipler yer aldı; Doğanlar Köyü İlköğretim Okulu, Osman attila İlköğretim Okulu, Çay Atatürk İlköğretim Okulu, TED Koleji İlköğretim Okulu, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu ve Özel Zafer Koleji.

Bakmadan Geçme