Doğan il temsilcileri ile buluştu

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Türkiye genelinde tüm il temsilcilerinin katılımı ile Trabzon Düzköy Kamp Alanında 'Okul Sporlarında İşlevsellik' konulu buluşma gerçekleştirdi. 2-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen il temsilcileri toplantısının açılış konuşmasında kürsüye davet edilen Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk il temsilcileri ve federasyon yönetim kurulu üyelerine ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu [&hellip]

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Türkiye genelinde tüm il temsilcilerinin katılımı ile Trabzon Düzköy Kamp Alanında “Okul Sporlarında İşlevsellik” konulu buluşma gerçekleştirdi. 2-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen il temsilcileri toplantısının açılış konuşmasında kürsüye davet edilen Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk il temsilcileri ve federasyon yönetim kurulu üyelerine ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu ifade etti.
İl temsilcilerinin tek tek kendini tanıtmasından sonra konuşan Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu, Okul Sporları Federasyonu’nun genel sorumlulukları ve işleyişi hakkında bilgiler verdi. Federasyon yönetimin yaptığı genel icraatları anlatan Karakullukçu Okul Sporlarında genel olarak karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirdi.
İL TEMSİLCİLERİ SORUNLARI DİLE GETİRDİ
İl temsilcileri Okul Sporları’nda genel olarak karşılaştıkları sorunları anlattı. İlk günün öğleden önceki oturumunda karşılıklı soru cevap şeklinde yapılırken öğleden sonra yapılan (U) düzeni oturumda ise karşılıklı fikir alışverişi ile çözüm odaklı yaklaşımlar dile getirildi. Oturumların ardından katılımcılara belgeleri Federasyon Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu tarafından verildi.
Afyonkarahisar’daki çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan İl Temsilcisi Muhammed Doğan, mevzuattaki sıkıntılar konusunda öneriler sunan bir konuşma yaptı.
Yapılan toplantıyı değerlendiren İl Temsilcisi Doğan, “Afyonkarahisar olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte daha çok nasıl uygulamalarla çocuklarımızı spora kazandırabiliriz düşüncesiyle hareket ediyoruz. Daha önceki senelerde Türkiye çapında ülke birinciliğimiz vardı. Şimdiden sonra da elimizden geleni yaparak daha iyi yerlerde olmaya gayret göstereceğiz” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme