• Haberler
  • Genel
  • Doğalgazda yatırım planlaması yapılacak – Kocatepe Gazetesi

Doğalgazda yatırım planlaması yapılacak – Kocatepe Gazetesi

2013 yılı yatırım programı planlamasının Şubat ayı sonu Mart ayı başlangıcında netleşeceğini bildiren Afyongaz İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, yatırım planı netleştiğinde kamuoyunun bilgilendirileceğini belirtti Afyongaz İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, 2013 yılı yatırım programı ile ilgili olarak şirketin kendine ait yatırım taleplerini oluşturduklarını söyledi. PROGRAM HENÜZ NETLEŞMEDİAfyongaz A.Ş olarak Afyonkarahisar Belediyesi taleplerinin kendileri için [&hellip]

Doğalgazda yatırım planlaması yapılacak

2013 yılı yatırım programı planlamasının Şubat ayı sonu Mart ayı başlangıcında netleşeceğini bildiren Afyongaz İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, yatırım planı netleştiğinde kamuoyunun bilgilendirileceğini belirtti

Afyongaz İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, 2013 yılı yatırım programı ile ilgili olarak şirketin kendine ait yatırım taleplerini oluşturduklarını söyledi.
PROGRAM HENÜZ NETLEŞMEDİ
Afyongaz A.Ş olarak Afyonkarahisar Belediyesi taleplerinin kendileri için öncelik oluşturduğunu belirten İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, vatandaş taleplerininde önem arz ettiğini kaydetti. Şu anda ne kadar yatırım yapılacağının netlik kazanmadığını söyleyen Ayaydın şöyle konuştu: “Bizim için öncelikli yerler var. Mesela geçen yıl yapamadığımız Belmes gibi. Burası devlet hastanesinin karşısında küçük bir bölge. Fatih Mahallesi’nde geçen yıl planlanan çalışmaları yaptık. Ama yapamadığımız 5-6 sokaktan ibaret yerler var. Fatih Mahallesi’nde bina bağlantılarını tamamlayacağız. Bunlar bizim birinci önceliklerimiz. Bolvadin ve Çay ilçelerinde yapmış olduğumuz hatlar üzerinde konulmamış kutular var. Bunlar kesin yapılacak birinci önceliklerimiz arasındadır.”
NİSAN’DA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK
2013 yılına özel mahalle planlarının olduğundan söz eden İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, Ali İhsan Paşa Mahal-lesi’nin belediye ile istişare ettikleri ilk öncelik vermeleri gereken bir nokta olduğunu kaydetti. Burada ciddi bir talep ve potansiyel olduğunu ifade eden Ayaydın; “İl merkezinde Ali İhsan Paşa Mahallesi var. Mareşal Fevzi Çakmak Mahal-lesi’nin bir kısmında yürüteceğiz. Bize gelecek olan yatırım potansiyeli ve şirketimiz merkezinden alacağımız onaya göre yatırımlarımızı; Belediye’nin, vatandaşın talepleri ve bütçeye göre planlayacağız. Bu planlama tam olarak Şubat ayının sonu gibi netlik kazanır. Amacımız Nisan ayı itibariyle çalışmalarımızı başlatmaktır. Yatırım planımız netleştiğinde durumu kamuoyuna deklare edeceğiz.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme