• Haberler
  • Genel
  • Doğalgazda çalışmalar planlama aşamasında – Kocatepe Gazetesi

Doğalgazda çalışmalar planlama aşamasında – Kocatepe Gazetesi

Afyon Doğal Gaz A.Ş İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, yeni mahalle ve bölgeler üzerinde yatırım planlama çalışmalarının devam ettiğini, kısa süre içinde netlik kazanması ile durumun kamuya deklare edileceğini bildirdi Aksa Afyon Doğal Gaz A.Ş İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın şirket olarak 2012 yılı alt yapı çalışmalarını Fatih Mahallesi’nden başlattıklarını açıkladı.Yaklaşık bir haftalık periyotta Esentepe [&hellip]

Doğalgazda çalışmalar planlama aşamasında

Afyon Doğal Gaz A.Ş İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın, yeni mahalle ve bölgeler üzerinde yatırım planlama çalışmalarının devam ettiğini, kısa süre içinde netlik kazanması ile durumun kamuya deklare edileceğini bildirdi

Aksa Afyon Doğal Gaz A.Ş İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın şirket olarak 2012 yılı alt yapı çalışmalarını Fatih Mahallesi’nden başlattıklarını açıkladı.
Yaklaşık bir haftalık periyotta Esentepe ve Kanlıca mahallelerinde çalışmaları başlatmak için hazırlıklar yaptıklarını dile getiren Aksa Afyon Doğal Gaz A.Ş İşletme Müdürü M. Salih Ayaydın şöyle konuştu:
“Bu mahallelere ek olarak yeni mahalle ve bölgeler üzerinde planlama çalışmalarının devam ettiğini, kısa süre içinde tam anlamıyla netlik kazanacak ve kamuya deklare edeceğiz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme