'Doğadaki Yüzler' fotoğraflarla sergilendi

AKÜ GSF Sinema Televizyon Bölümü Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz'ın 'Doğadaki Yüzler' adını verdiği 5. kişisel sergisi açıldı   Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Sinema ve Televizyon Bölümü Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz'ın 'Doğada ki Yüzler' adlı fotoğraf sergisi 29 Aralık Pazar günü Park Afyon AVM'de açıldı. Beşinci kişisel sergisi hakkında bilgi veren Araştırma [&hellip]

AKÜ GSF Sinema Televizyon Bölümü Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz’ın “Doğadaki Yüzler” adını verdiği 5. kişisel sergisi açıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Sinema ve Televizyon Bölümü Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz’ın “Doğada ki Yüzler” adlı fotoğraf sergisi 29 Aralık Pazar günü Park Afyon AVM’de açıldı.
Beşinci kişisel sergisi hakkında bilgi veren Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz, sergilenen 40 fotoğrafını doğada bulunan insan ve hayvan siluetleri, yüz ifadeleri üzerine hazırladığını söyledi. Yılmaz şöyle konuştu: “Kayalar, taşlar, bulutlar, gölgeler, bitkiler vb. üzerinde siluetleri fotoğrafladım. Bu sergimizde 40 adet fotoğraf var. Bunların 30’u Afyon ve çevresi, diğerleri ise Kapadokya, Bolu Yedigöller’de çekildi. Afyon’da ağırlıklı olarak Frig Vadisi bölgesinde fotoğraflar çektim. Bu çocukluğumuza bir dönüş aslında. Çocukken bulutları, gölgeleri, nesneleri hep yüzlere benzetir, oralarda bazı şeyler ararız. Bu fotoğraflar çocukluğumun bir izidir.”
Sergi bugün akşama kadar ziyarete açık kalacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Hakan Yılmaz kimdir?
1979 yılında Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde doğdu. İlkokulu Şuhut’ta okudu. Ortaokulu ve liseyi Afyonkarahisar’da tamamladı. 2003 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. 2007 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. 2004 yılından bu yana Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır. Hakan Yılmaz çok sayıda belgesel filmin yönetmenliğini yaptı. Ayrıca fotoğraf sergileri düzenledi. “Yola Çıkmalı” adında deneme türünde bir kitabı vardır.

Bakmadan Geçme