• Haberler
  • Genel
  • Doğa Koleji, 'barış'ı çizdi – Kocatepe Gazetesi

Doğa Koleji, 'barış'ı çizdi – Kocatepe Gazetesi

Afyon Doğa Koleji öğrencileri, savaşız bir dünya için resim yaptı Afyon Doğa Koleji'nin minikleri mermisiz,silahsız,savaşsız bir dünyayı resmetti. Doğa Koleji'nin anaokulu öğretmenleri geçtiğimiz hafta minik öğrencilerine ‘barış ne demek?’ diye sordular.Öğretmenler barışın anlamını öğrettiği miniklerden hayallerindeki savaşsız dünyayı resmetmelerini istediler. 5 yaş ve altındaki miniklerin resimleriyle renklenen Doğa Koleji resim sergisi açıldı. Miniklerin barış temalı [&hellip]

Doğa Koleji, “barış”ı çizdi

Afyon Doğa Koleji öğrencileri, savaşız bir dünya için resim yaptı

Afyon Doğa Koleji’nin minikleri mermisiz,silahsız,savaşsız bir dünyayı resmetti. Doğa Koleji’nin anaokulu öğretmenleri geçtiğimiz hafta minik öğrencilerine ‘barış ne demek?’ diye sordular.
Öğretmenler barışın anlamını öğrettiği miniklerden hayallerindeki savaşsız dünyayı resmetmelerini istediler. 5 yaş ve altındaki miniklerin resimleriyle renklenen Doğa Koleji resim sergisi açıldı. Miniklerin barış temalı eserleri ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Okul müdürü Ramazan Eryıldız “Etkinliğin amacının miniklere kardeşlik, barış, sevgi, hoşgörü gibi duyguları aşılamayı amaçlıyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme