• Haberler
  • Genel
  • Doğa Koleji, AÇAL'ı affetmedi – Kocatepe Gazetesi

Doğa Koleji, AÇAL'ı affetmedi – Kocatepe Gazetesi

İlk kurulduğu yıl olmasına rağmen başarılı bir performans sergileyen Doğa Koleji karşılaştığı takımlar arasında bir Kamil Miras Anadolu Lisesi'ne 77-52'lik skorla mağlup olmuştu. Son maçında Ali Çağlar Anadolu Lisesi karşılaşan Doğa Koleji rakibini 52-40'lık skorla mağlup etmeyi başardı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklığında düzenlenen Okul Sporları Basketbol Genç [&hellip]

Doğa Koleji, AÇAL’ı affetmedi

İlk kurulduğu yıl olmasına rağmen başarılı bir performans sergileyen Doğa Koleji karşılaştığı takımlar arasında bir Kamil Miras Anadolu Lisesi’ne 77-52’lik skorla mağlup olmuştu. Son maçında Ali Çağlar Anadolu Lisesi karşılaşan Doğa Koleji rakibini 52-40’lık skorla mağlup etmeyi başardı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığında düzenlenen Okul Sporları Basketbol Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden Doğa Koleji, Ali Çağlar Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. Rakibini 52-40’lık skorla mağlup etmeyi başaran Doğa Koleji daha önce oynadığı karşılaşmalarda bir tek Kamil Miras Anadolu Lisesi’ne 77-52’lik skorla mağlup olmuştu.
Maçın ilk çeyreğine hızlı başlayan Kolejliler ilk periyotta da sağlam savunma ile rakibine sayı imkanı vermedi. 3-11’lik skorla ikinci çeyreğe önde başlayan Kolejliler 14 sayı daha kaydetti. AÇAL ise 12 sayı buldu. İlk yarıyı Kolejliler 15-25’lik skorla önde tamamladı.
İkinci yarının başında oyuna hızlı başlayan AÇAL hızlı başladı fakat Kolejliler çabuk toparlandı. İkinci yarının ilk periyodunda Kolejliler 10 sayı buldu ve AÇAL 12 sayı kaydetti. Son çeyreğe 35-27’lik skorla üstün başlayan Kolejliler bu periyotta 17 sayı kaydederken AÇAL 13 sayı bulabildi. Maçın sonunda 52-40’lık skorla Doğa Koleji hanesine bir galibiyet daha eklemeyi başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Doğa Koleji: Antrenörü Mehmet Halil Okçu
Batuhan Şehitoğlu, Cevdet Keskin, Doğukan Arda Çelik, Emre Merdivenci, Furkan Gülmez, Gürcan Uğur Dinçer, Hakan Yılmaz, İsmail Hakkı Nergiz, Muhammed Ali Nergiz, Mustafa Oğuzhan Alper, Nevzat Göktepe ve Yasin Samed Mühsürler.

Ali Çağlar Anadolu Lisesi: Antrenör Güvenç Güven
Berke Diker, Cem Meydanoğlu, Furkan Utku Altınkaya, Hasan Burak Karaca, Hüseyin Alp Kiraz, İbrahim Güray, Kaan Öncül, Kadir Özpınar, Kamuran Günaydın, Mehmet Özer, Melih Aşçıoğlu, Mert Uzgül, Orkun Elçi, Suat Arısoy ve Talha Ayçiçek.

Bakmadan Geçme