Doğa Koleji, 23 Nisan'ı kutladı

Program, Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Kutlama programına Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve eşi Berrin Güner hanımefendi de katıldı. Sayın Valimiz günün anlam ve önemine ithafen açılış konuşmasını yaptı. Devamında İlkokul Meclis Başkanı Ecem Matyar konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi.İlk [&hellip]

Program, Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Kutlama programına Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve eşi Berrin Güner hanımefendi de katıldı. Sayın Valimiz günün anlam ve önemine ithafen açılış konuşmasını yaptı. Devamında İlkokul Meclis Başkanı Ecem Matyar konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi.
İlk olarak ana sınıfından küçük öğrenciler Ritim Show’u sahnelediler. 6’ncı sınıf öğrencisi Gülce Duman, 23 Nisan ile ilgili İngilizce yazısını okudu. 3.sınıf öğrencileri Çerkes danslarıyla ebeveynlerini ve öğretmenlerini eğlendirdiler. Müzik öğretmenleri Pınar Dallı ve Sertan Çeşmeci okul korosuyla katılımcıların kulaklarının pasını sildiler. 3’üncü sınıf öğrencileri “Değirmen” isimli çok sesli parçayı seslendirdiler. Müzik öğretmeni Sertan Çeşmeci önderliğinde 2’nci Sınıflar korosu “Atam” şarkısı ile tüm velileri duygu seline boğdular.
Afyon Doğa Okulları 7.sınıf öğrencilerinden Tuğçe Bulut ve Berk Eren “I am thinking of Mustafa Kemal” adlı şiirlerini okudular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme