Doğa için el ele – Kocatepe Gazetesi

İscehisar'da bulanan Frig Vadisi'nde yer alan Ornaş mevkiinde gerçekleştirilen yürüyüşe İscehisar Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Çobanlar Kaymakamı Muhammet Enes Çıkrık, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Dalfidan, Afyonkarahisar Orman İşletme Şefi Sadettin İldoğan, daire müdürleri, Afyonkarahisar AKUT ekibi, Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) ve çok sayıda vatandaş katıldı.Yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki alanda yapılan vadi yürüyüşü, bir [&hellip]

İscehisar’da bulanan Frig Vadisi’nde yer alan Ornaş mevkiinde gerçekleştirilen yürüyüşe İscehisar Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Çobanlar Kaymakamı Muhammet Enes Çıkrık, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Dalfidan, Afyonkarahisar Orman İşletme Şefi Sadettin İldoğan, daire müdürleri, Afyonkarahisar AKUT ekibi, Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki alanda yapılan vadi yürüyüşü, bir saat sürerken yürüyüşe 100 kişiden fazla katılım sağlandı. Doğa Yürüyüşüne katılanlar, doğayla baş başa, kuş sesleri altında, farklı manzaralar eşliğinde yürüyüş yapmanın keyfini çıkarıp, Ornaş Vadisinin doyumsuz manzarası ve tabiat güzelliğine tanıklık etti.
Ornaş Kayalıklarında biten yürüyüşün ardından burada tarihi mekanlar gezilirken Orman Genel Müdürlüğü’nün 180. Kuruluş yıldönümünü nedeniyle fidan dikimi etkinliği de düzenlendi. Katılımcılar tarafından fidanlar dikilerek can suları verildi.
Yürüyüşün ve fidan dikim etkinliğini değerlendiren ve organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür eden Kaymakam Demir, “Bütün vatandaşlarımızı hem stresten arınmak hem de sağlıklı bir yaşam için son derece güzel bir doğaya sahip olan Frig Vadisinde yürüyüş yapmaya davet ediyorum. Bu vesileyle, Orman Genel Müdürlüğü’nün 180. Kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, Orman Haftasını kutluyor, bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
Yürüyüşün ardından katılımcılara çeşitli ikramların da yapıldığı program yürüyüşe katılanlara sertifika verildi.

Bakmadan Geçme