Doğa Gurme iddiasıyla hizmette – Kocatepe Gazetesi

Sakarya Mahallesi, Ankara Caddesi No: 17 Susuz beldesi TÜVTÜRK yanı BP Aygünler Akaryakıt içi adresinde faaliyetini sürdüren Doğa Gurme kendine has lezzetleriyle beğeni topluyor. Doğa Gurme'nin ortak işletmecileri Doğan Şimşek ve Gökhan Özoğul düzenledikleri basın toplantısı ile işletmeyi tanıttılar.'AFYONUMUZA GÜZEL BİR TESİS KAZANDIRDIK'Mermer işi ile uğraşan ve basın camiasında da çalışmaları bulunduğunu belirten işadamı Doğan Şimşek, [&hellip]

Sakarya Mahallesi, Ankara Caddesi No: 17 Susuz beldesi TÜVTÜRK yanı BP Aygünler Akaryakıt içi adresinde faaliyetini sürdüren Doğa Gurme kendine has lezzetleriyle beğeni topluyor. Doğa Gurme’nin ortak işletmecileri Doğan Şimşek ve Gökhan Özoğul düzenledikleri basın toplantısı ile işletmeyi tanıttılar.
“AFYONUMUZA GÜZEL BİR
 TESİS KAZANDIRDIK”
Mermer işi ile uğraşan ve basın camiasında da çalışmaları bulunduğunu belirten işadamı Doğan Şimşek, Eskişehir’de 2 Eylül adlı yerel gazete ile yayın faaliyetine ara veren TV 06’nın sahibi olduğunu kaydetti. Doğa Gurme’yi neden açtıklarını anlatan Şimşek şöyle konuştu: “Ben eti çok seviyorum. Aslen Gaziantep’in Kilis ilçesinden olmamız nedeniyle de et ürünlerine ayrı bir düşkünlüğümüz var. Mermer fabrikamızdaki küçük kamelyamızda her hafta sonu değerli ağabeylerimizle oturup mangal keyfi yapıyorduk. Dostlarımız her hafta düzenli şekildeki mangal keyfinde Afyon’da bu kadar lezzetli bir et yiyemediklerini söyledi. Böylece bu kadar güzel ve lezzetli et ürünlerinin sunabileceğimiz bir yer açmamız gündeme geldi. TÜVTÜRK BP Aygünler Akaryakıt içerisinde güzel bir tesis açıldı. Güzel bir mekân oluşturmak için kolları sıvadık. Bu restaurantı hizmete açtık. Güzel bir tesisi Afyonumuza kazandırdık.”
ETİ İŞLEMEK BİR SANAT
Doğa Gurme işletmesiyle verecekleri hizmet hakkında bilgi veren işadamı Doğan Şimşek, Afyonkarahisar’daki güzel etleri en iyi şekilde işlemeyi amaçladıklarının altını çizdi. “Eti işlemek bir sanat” diyen Şimşek, “Gerçek anlamda güzel eti en iyi şekilde işleyerek insanlara sunmak gerekiyor. Bilindiği üzere her gün İstanbul’a buradan tonlarca et gidiyor. Biz eti birkaç gün öncesinden güzelce marine ediyoruz. Değerli müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bizim ana menümüz et şiş. Antep usulü et şiş. Yeni menüye koyduk saç kavurmamız var. Pirzolamız var, tamamen Balıkesir’den geliyor. Küçük baş et konusunda Afyon’da biraz sıkıntı yaşıyoruz. Daha çok büyük baş kullanıldığından dolayı böyle bir sıkıntı var. Aslında burada olsa da yerelden kullansak diye düşünüyoruz. İleriki günlerde farklı şeyler olabilir. Müşterilerimiz fiyat konusunda da tatmin olabilecekler diye düşünüyoruz. İşletmemiz yol boyunda. Zengin bir menümüz var. Yüksek rakamlar söz konusu değil. Mekân lüks görülüp çok pahalı diye düşünülmesin. Ramazan ve seçim döneminde hizmete başladık. İnşallah kısmet olursa ilerleyen günlerde resmi bir açılış yapmayı planlıyoruz.” >> Burcu AYDIN’ın haberi.

Bakmadan Geçme