Doğa aşıkları, Uşak’ta kamp yaptılar

AFDOS üyeleri ve Afyon Offroadçılar’ı Uşak-Banaz Kozviran Göleti çevresinde kamp yaptılar Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri ile Afyon Offroadçılar’ı (AfOff) geçen cumartesi günü kamp yapmak için Uşak’ın Banaz İlçesi’nde bulunan Kozviran Göleti’ne gittiler. 18 kişilik kamp grubuyla gerçekleştirilen kamp cumartesi günü başladı. Cumartesi gününü kamp yapmak için hazırlıklarla geçiren ekip, akşam saatlerinde yağmurun yağmasıyla [&hellip]

Doğa aşıkları, Uşak'ta kamp yaptılar

AFDOS üyeleri ve Afyon Offroadçılar’ı Uşak-Banaz Kozviran Göleti çevresinde kamp yaptılar

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri ile Afyon Offroadçılar’ı (AfOff) geçen cumartesi günü kamp yapmak için Uşak’ın Banaz İlçesi’nde bulunan Kozviran Göleti’ne gittiler. 18 kişilik kamp grubuyla gerçekleştirilen kamp cumartesi günü başladı. Cumartesi gününü kamp yapmak için hazırlıklarla geçiren ekip, akşam saatlerinde yağmurun yağmasıyla renkli ve bir o kadar da güzel vakit geçirdiler.Yağmurun altında yağmurluklarını giyerek ateş yakıp, sucuk pişiren doğa severler, gece 12.00’ye kadar da gitar ve saz eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Pazar günü de doğa ile iç içe bir kahvaltı sonrasında ofroad jeepleriyle, göl çevresinde turlar gerçekleştirdiler. Bol çamurlu arazide jeeplerle gezen ve ofroad yapan doğa severler, tabiatla iç içe ve bir o kadar da renkli bir hafta sonunu daha geride bıraktılar. Kamp sonrası ekip, kampı tekrar gerçekleştirmek üzere sözleşerek tekrar dönüş için yola çıktılar.
Dumlupınar ŞehİTLİĞİ’Nİ de zİyaret ettİler
Kampçılar, Dumlupınar Şehitliği’ne de uğradılar.Burada da şehitliği gezen tabiat severler, şehitler için de Fatiha okumayı ihmal etmediler. Kampta yer alan Mithat Şener, Dumluğınar Şehitliği hakkında, şehitliğin gezisi sırasında doğa severlere bilgiler verdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme