DMO binalarının durumu hakkında bilgi verilecek

Devlet Malzeme Ofisi Eskişehir Bölge Müdürlüğü tarafından 'Müşterin Kamu Olsun' sloganı adı altında yerli üretime teşvik amacı ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda DMO katalogları hakkında bilgilendirme yapıldı.ALİ ÇİLOĞLU SORDUToplantıya katılan İşadamı Ali Çiloğlu, Afyonkarahisar'da atıl halde olan DMO binasının sarhoşların mekanı haline geldiğini ve binaya el atılarak buranın değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. DMO Eskişehir [&hellip]

Devlet Malzeme Ofisi Eskişehir Bölge Müdürlüğü tarafından “Müşterin Kamu Olsun” sloganı adı altında yerli üretime teşvik amacı ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda DMO katalogları hakkında bilgilendirme yapıldı.
ALİ ÇİLOĞLU SORDU
Toplantıya katılan İşadamı Ali Çiloğlu, Afyonkarahisar’da atıl halde olan DMO binasının sarhoşların mekanı haline geldiğini ve binaya el atılarak buranın değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. DMO Eskişehir Bölge Müdürü Hayati Kayabaş, Afyonkarahisar’dan DMO binasının kapatılmasının bir tasarruf olduğunu, binanın durumu hakkında gerekli mercilere bilgilendirme yapacaklarını söyledi.
MUSTAFA GÜL TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan bilgilendirmenin ardından soru cevap bölümüne geçildi. Burada bir konuşma yapan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, yapılan bilgilendirmenin kamu kurumlarının malzeme temini noktasında özel sektör firmaların kataloglara girerek ürünlerinin kamu alımına daha kolay hale getirileceğini söyleyerek, yapılan bilgilendirmeden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme