Diyarbakır yattı, hakem ‘yastık’ koydu

Afyonkarahisarspor deplasmanına galibiyet için gelen Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, mücadelede 1-0 öne geçtikten sonra biri penaltıdan olmak üzere 2 gol bularak mor-beyazlı ekip karşısında 2-1 üstünlüğü ele geçirdi. Bu dakikadan sonra sürekli olarak oyunu soğutmak için çabalayan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’un bu girişimlerine maçın hakemi de göz yumdu. Afyonkarahisarspor, 2-2’yi bulduktan sonra da bu şekilde davranışlarını sürdüren [&hellip]

Diyarbakır yattı, hakem 'yastık' koydu

Afyonkarahisarspor deplasmanına galibiyet için gelen Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, mücadelede 1-0 öne geçtikten sonra biri penaltıdan olmak üzere 2 gol bularak mor-beyazlı ekip karşısında 2-1 üstünlüğü ele geçirdi.

Bu dakikadan sonra sürekli olarak oyunu soğutmak için çabalayan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’un bu girişimlerine maçın hakemi de göz yumdu. Afyonkarahisarspor, 2-2’yi bulduktan sonra da bu şekilde davranışlarını sürdüren Kayapınar Belediyespor’un tüm bu davranışlarını görmezden gelen hakem, maçı da yalnızca 4 dakika uzatınca Afyonkarahisarsporlu yöneticiler ve taraftarlardan da tepki gördü. Mor-beyazlı ekip kendisi için çok önemli olan maçı kaybederek ligde kalma umutlarını söndürdü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme