Diyanet'in kursları için kayıtlar başladı

İl Müftülüğü'nce açılacak olan Diyanet Gençlik Merkezi kurs kayıtları başladı   Afyonkarahisar İl Müftülüğü'nden yapılan açıklamada, Kur'an-ı Kerim Seviye 1 ve 2, Arapça Seviye 1 ve 2, Osmanlı Türkçesi, Kaligrafi, Diksiyon, İşaret Dili olmak üzere toplam altı alanda kurs açılacağı kaydedildi. Kurslar kapsamında İlmi çalışmalar olarak Meal, Tefsir, Hadis, Mesnevi, İngilizce Makale Okumaları gerçekleştirilecek. Güncel [&hellip]

İl Müftülüğü’nce açılacak olan Diyanet Gençlik Merkezi kurs kayıtları başladı

Afyonkarahisar İl Müftülüğü’nden yapılan açıklamada, Kur’an-ı Kerim Seviye 1 ve 2, Arapça Seviye 1 ve 2, Osmanlı Türkçesi, Kaligrafi, Diksiyon, İşaret Dili olmak üzere toplam altı alanda kurs açılacağı kaydedildi. Kurslar kapsamında İlmi çalışmalar olarak; Meal, Tefsir, Hadis, Mesnevi, İngilizce Makale Okumaları gerçekleştirilecek.
Güncel Meseleler, Sorun Kalmasın, Gençlik Sohbetleri, Kitap Kritiği başlıklarında müzakerelerin yapılacağı kurslarda; Sosyal-kültürel etkinlikler başlığında; Kariyer sohbetleri, Afyon’dan Yolu Geçmiş Şahsiyetler, Anne Eli Değmiş Gibi, Zekâ Oyunları Turnuvaları, Makam Dersleri, gezi ve piknik gibi faaliyetler düzenlenecek. Diyanet Gençlik Merkezi kursları ve etkinlikleri AKÜ ANS Kampüsü karşısında yer alan Prof. Dr. Kamil Miras Külliyesi’nde gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme