Diyanet Vakfı iftar yemeği düzenledi

Diyanet Vakfı tarafından iftar yemeği verildi. İftarda din görevlileri ile protokol mensupları bir araya geldi İftar programı kapsamında Hocalar ilçesi İmam Hatibi Osman Aykan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in sunum izlendi.İftar yemeğinin ardından İl Müftüsü İsmail Yıldırım katılımcılara hitap etti. Yıldırım, Türkiye Diyanet Vakfı'nın Türkiye de ve ülkenin dışında dünyanın hemen [&hellip]

Diyanet Vakfı iftar yemeği düzenledi

Diyanet Vakfı tarafından iftar yemeği verildi. İftarda din görevlileri ile protokol mensupları bir araya geldi

İftar programı kapsamında Hocalar ilçesi İmam Hatibi Osman Aykan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in sunum izlendi.
İftar yemeğinin ardından İl Müftüsü İsmail Yıldırım katılımcılara hitap etti. Yıldırım, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Türkiye de ve ülkenin dışında dünyanın hemen her yerinde sadece soydaşların değil dindaşların bulunduğu her yere hizmet götürme gayretinde bulunduğunu belirtti. Değişik kurum ve kuruluşların da bu tür hizmetleri götürmelerinin sevindirici olduğuna temas eden Yıldırım; “Bilmek lazım ki her ne kadar tanıtımı planı fazla yapılmamış olsa da bu hizmetlerin en büyüğünü Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı götürmektedir.” dedi.
Çobanlar Müftüsü Muammer Zorlu tarafından Hatm-i Şeriflerin duası yapıldı. İftar programında; MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve din görevlileri katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme