Diyanet Tv, Afyon'da çekim yaptı

Diyanet Tv'de yayınlanan Kalbi Mescitlere Bağlı Olanlar programı ekibi, Afyonkarahisar'da çekim yaptı Diyanet Tv'de yayınlanan ve camilerle gönül bağı kuranları konu alan Kalbi Mescitlere Bağlı Olanlar programı ekibi, Afyonkarahisar'da çekim yaptı. Program yapımcısı Şems Şeyma Açıkay, 'Türkiye'nin dört bir yanından cami ve cemaat ilişkisini yansıtıyor. Biz insanla ilgileniyoruz. O camiye sabah ve yatsı namazları da [&hellip]

Diyanet Tv, Afyon’da çekim yaptı

Diyanet Tv’de yayınlanan Kalbi Mescitlere Bağlı Olanlar programı ekibi, Afyonkarahisar’da çekim yaptı

Diyanet Tv’de yayınlanan ve camilerle gönül bağı kuranları konu alan Kalbi Mescitlere Bağlı Olanlar programı ekibi, Afyonkarahisar’da çekim yaptı. Program yapımcısı Şems Şeyma Açıkay, “Türkiye’nin dört bir yanından cami ve cemaat ilişkisini yansıtıyor. Biz insanla ilgileniyoruz. O camiye sabah ve yatsı namazları da dahil olmak üzere 5 vakit devam eden, aynı zamanda karşılık beklemeden hizmet eden cemaati buluyoruz, onun gündelik hayatından kesitleri veriyoruz. Bu bir biyografik belgesel” dedi.
ENGELLİLER İÇİN GÖNÜLLÜ ÇALIŞIYOR
Afyonkarahisar’ın manevi havasını beğendiğini söyleyen Açıkay, “Afyonkarahisar camilerinin bugüne kadar korunuyor olması bizi çok etkiledi. Programımızın kahramanı Şükrü Taşkın. Kendisi, işitme engelliler için Cuma hutbesini çeviriyor. Çekimlerimiz boyunca bu durumun Türkiye’de tek olduğunu öğrendik. Engellilerin bir dünyaları var, o dünyaya girebilmek için Şükrü Bey, çaba sarf ediyor. Onunla beraber, etrafındaki 7 kişiyle de görüşeceğiz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme