• Haberler
  • Genel
  • Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yılmaz Afyon’da

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yılmaz Afyon’da

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Kamil Yılmaz, beraberinde Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr. Ali Erbaş ve Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya ile birlikte, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler Müftülük Eğitim Merkezlerinin, İdareci ve Öğretmenlere yönelik olarak Gazlıgöl beldesinde düzenlediği seminere konuşmacı olarak katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Hasan [&hellip]

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yılmaz Afyon'da

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Kamil Yılmaz, beraberinde Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr. Ali Erbaş ve Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya ile birlikte, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler

Müftülük Eğitim Merkezlerinin, İdareci ve Öğretmenlere yönelik olarak Gazlıgöl beldesinde düzenlediği seminere konuşmacı olarak katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Kamil Yılmaz ve Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr. Ali Erbaş’ın ziyaretlerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirle-rine teşekkür etti.
Ziyarette konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Kamil Yılmaz’da sıcak karşılamalarından ve misafirperverliklerinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür etti.
Karşılıklı bilgi alış verişinin ve sohbetin yapıldığı ziyaret sonunda Vali Balkanlıoğlu, misafirlerine günün anısına el dokumalı Bayat kilimi hediye etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme