Diyad’dan iftar yemeği – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine bağlı Dişli Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİYAD) tarafından vatandaşlara iftar yemeği verildi Yaklaşık 500 kişiye verilen iftar öncesi konuşan Dernek Başkanı Hacer Okumuş, 5 yıldır düzenli olarak iftar programı düzenlediklerini belirtti. İftar çadırına gelemeyen yaşlılar için sefer taslarıyla evlerine yemek gönderdiklerini de ifade eden Okumuş, günlük yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği [&hellip]

Diyad'dan iftar yemeği

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine bağlı Dişli Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİYAD) tarafından vatandaşlara iftar yemeği verildi

Yaklaşık 500 kişiye verilen iftar öncesi konuşan Dernek Başkanı Hacer Okumuş, 5 yıldır düzenli olarak iftar programı düzenlediklerini belirtti.
İftar çadırına gelemeyen yaşlılar için sefer taslarıyla evlerine yemek gönderdiklerini de ifade eden Okumuş, günlük yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği verdiklerini bildirdi.
İftar yemeğine Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Garnizon Komutanı Binbaşı Durmuş Yöndem, Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, AK Parti İlçe Başkanı Carullah Kolay, İl Genel Meclis Üyesi Derviş Aynacı, Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir Sıtkı Özaydın, Şube Müdürü Derviş Özçal, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. (AA)

Bakmadan Geçme