Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dini musiki kursuna Afyon’dan bir kişi seçilecek

Dini musiki kursuna Afyon’dan bir kişi seçilecek

Ankara Rıfat Börekçi Eğitim Merkezinde 5 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olan Dini Musiki kursu eğitimi için Afyonkarahisar İl Müftülüğü’nden bir personel seçilecek

 

Afyonkarahisar İl Müftülüğü’nden yapılan açıklamada; Diyanet İşleri Başkanlığınca, cami içi ve dışında gerçekleştirilen dini, sosyal, kültürel toplantı ve etkinliklerde ihtiyaç duyulan musiki formlarını yerine getirebilme kabiliyetine sahip personelin yetiştirileceği bildirildi.
Açıklamada, yetiştirilmesi planlanan personel için grup oluşturma ve ekip çalışması yapabilen, toplum huzurunda bir takım dini merasimleri icra ve idare edebilme yeteneği olan personelin yetiştirileceği belirtildi. Bu amaçla erkek görevliler arasından mülakat yoluyla seçilecekler için Ankara Rıfat Börekçi Eğitim Merkezinde 20 kursiyer, Bursa Eğitim Merkezinde 20 kursiyer olmak üzere 6 ay süreli “Dini Musiki Kursu” düzenlenecek. Kurs 5 Ekim 2020 tarihinde başlayacak. Buna bağlı olarak, söz konusu eğitim kursuna Afyonkarahisar İl Müftülüğü’nden bir personel alınacak.