• Haberler
  • Genel
  • Dinarspor’un yöneticileri Acar’ı ziyaret etti

Dinarspor’un yöneticileri Acar’ı ziyaret etti

Dinar Belediyesporlu yöneticiler, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı ziyaret etti Süper Lig takımı Dinar Belediyespor’da 2010-2011 futbol sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, eksik görülen mevkilere 2 yeni transfer gerçekleşti. Dinar Belediyespor yönetim kurulu yapılan yeni transferlerle birlikte 2 Ekim tarihinde başlayacak olan ligdeki beklentiler ve bazı konuları görüşmek üzere Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’la [&hellip]

Dinarspor'un yöneticileri Acar'ı ziyaret etti

Dinar Belediyesporlu yöneticiler, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı ziyaret etti

Süper Lig takımı Dinar Belediyespor’da 2010-2011 futbol sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, eksik görülen mevkilere 2 yeni transfer gerçekleşti. Dinar Belediyespor yönetim kurulu yapılan yeni transferlerle birlikte 2 Ekim tarihinde başlayacak olan ligdeki beklentiler ve bazı konuları görüşmek üzere Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’la bir görüşmede bulundu. Açılması planlanan voleybol, basketbol, atletizm ve bisiklet şubeleriyle olarak görüş alış verişinde bulunan yönetim, yeni sezon açılışının gerçekleştirilmesi ve kendilerine destek olunması taleplerini de Acar’a sundu. Toplantıda şuana kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Erdal Erkan, konuşmasında “2010-2011 Futbol sezonu 3 ekim tarihinde başlayacak, yaklaşık 2 ay önce başladığımız çalışmalarda artık son noktaya geldik. Eksiklerimizi görmek amacıyla hazırlık maçları oynayarak eksiklerimizi tesbit ediyor, çalışmalarımızı buna göre yapı-yoruz. Şu ana kadar 3 transfer gerçekleştirmiş durumdayız. Ancak buradan taraftarlarımıza 2 teni transfer daha yaptığımızı müjdelemek istiyorum. Dış transferde toplamda 5 transfer gerçekleştirdik ve Süper Ligin en iddialı takımı haline gelmiş durumdayız. Ayrıca yeni sezonun açılışını bir kaçgüne kadar yapmayı planlıyoruz. Yönetim kurulu olarak yaptığımız bir başka çalışmada futbol takımı dışında voleybol, basketbol, atletizm ve bisiklet şubelerimizi de faaliyete geçirmek.
Bu vesile ile sportif aktivitelerimizi çoğaltmak istiyoruz. Amacımız gençleri-mizi spora teşvik etmek hem de ilçe halkımızın hafta sonlarını değerlendirmesini sağlamaktır. Futbol takımı ile faaliyet göstereceğimiz diğer branşlarda belediye olarak bizlere destek olmanızı istiyoruz. Tüm halkımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, siyasi parti temsilcilerimizi hafta sonu yapacağımız sezon açılışına davet edi-yor ve saygılar sunuyoruz” dedi.
Acar destek sözü verdi
Belediye Başkanı Saffet Acar ise kulüp yöneticilerine yaptıkları bu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, yapılacak olan tüm faaliyetlerde Belediye olarak kendilerine tüm desteği vereceklerini söyledi. Acar , “Gençlerimize ve gerek ilçe halkımızı böyle bir imkan tanımanızdan dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarılı çalışmalarınızın sonuna kadar destekçisi olacağız” dedi.

Bakmadan Geçme