• Haberler
  • Genel
  • Dinar'lı hayırsever Mehmet ve Kemal Acar kardeşlere plaket

Dinar'lı hayırsever Mehmet ve Kemal Acar kardeşlere plaket

Dinar ilçesi Toki Fatih Mahallesi’ndeki Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlköğretim Okuluna 10 bin TL yardım yaparak okulun bileşim sınıflarına gerekli olan malzemelerin alınmasını sağlayan İzmir’deki Dinarlı iş adamı Gımillioğulları şirketi sahipleri Mehmet ve Kemal Acar’a plaketleri okulda yapılan törenle Kaymakam Ahmet Yurtseven tarafından verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Yıldız, Şube Müdürleri daire [&hellip]

Dinar’lı hayırsever Mehmet ve Kemal Acar kardeşlere plaket

Dinar ilçesi Toki Fatih Mahallesi’ndeki Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlköğretim Okuluna 10 bin TL yardım yaparak okulun bileşim sınıflarına gerekli olan malzemelerin alınmasını sağlayan İzmir’deki Dinarlı iş adamı Gımillioğulları şirketi sahipleri Mehmet ve Kemal Acar’a plaketleri okulda yapılan törenle Kaymakam Ahmet Yurtseven tarafından verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Yıldız, Şube Müdürleri daire amirleri ve öğrenci velilerinin katıldığı törende konuşan, Kaymakam Ahmet Yurtseven, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okullarımıza hayırseverlerimizden çok destek göremiyoruz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Yurtseven, şöyle devam etti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Ama Mehmet Acar beyin yıllardır eğitimimize büyük destekleri vardır. Eğitim gönüllüleri aracılığı ile birçok öğrenciye burs vererek desteklediğini biliyorduk ama okullarımıza tam anlamıyla bir destek göremiyorduk inşallah bunun bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. Arkadaşlarımızın destekleri ve diğer hayırseverlerimizin desteklerinin okullarımıza gelmesini diliyorum. Arkadaşlara teşekkür ederek Allah’tan bol kazançlar vermesini diliyorum.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Okul Müdürü Ömer Cebe ise, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okulumuz 2007-2008 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde eğitim öğretime başlamıştır. 2009 Seviye Belirleme Sınavlarında 6. ve 8. sınıftan iki öğrencimiz İlçe birinciliğini elde etmiştir. 2010 Seviye Belirleme Sınavlarında sınava giren 11 öğrencimizden 2 öğrencimiz Fen Lisesini, 1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesini, 3 öğrencimiz Anadolu Lisesini, 2 öğrencimiz Turizm Meslek Lisesini kazanmıştır”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Daha sonra, Kaymakam Yurtseven Mehmet Acar’a plaketini verdi. Kardeşi Kemal Acar yerine Fethi Acar’a da plaketini takdim ederek teşekkür etti. 2010 yılında Seviye Belirleme sınavında 500 puan alarak birinci olan okulun öğrencisi Ceren Uçar’a armağanını Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar verdi. Acar, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Büyük emekler verdiğimiz eğitimimizde başarılı olan öğrencilerimizi görmekten gurur duyuyoruz. Onları yetiştiren anne ve babaya da öğretmenlerine de teşekkür ederim”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Çalışmaları nedeniyle Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Karabelaya da plaketini İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Yıldız verdi. (AA)

Bakmadan Geçme