• Haberler
  • Spor
  • Dinarlı güreşçiler yemekte buluştu – Kocatepe Gazetesi

Dinarlı güreşçiler yemekte buluştu – Kocatepe Gazetesi

Güreş Antrenörleri Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk tarafından Belediye Spor Salonu Tesisleri'nde yetiştirilen Dinarlı öğrenciler Afyon'da düzenlenen güreş müsabakasında birinci oldu. Dinar Belediyespor Güreş Takımı yapılan müsabakalarda 11-13 yaş ve 13-15 yaş guruplarda grekoromen il birinciliğini her iki yaş gurubunda da kazanmıştı. Dinarlı güreşçilerden 65 katılımın 35'i derece almayı başardı.GÜREŞÇİLEREKUPALARI TAKDİM EDİLDİAfyonkarahisar'da madalyaları ile dönen [&hellip]

Güreş Antrenörleri Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk tarafından Belediye Spor Salonu Tesisleri’nde yetiştirilen Dinarlı öğrenciler Afyon’da düzenlenen güreş müsabakasında birinci oldu. Dinar Belediyespor Güreş Takımı yapılan müsabakalarda 11-13 yaş ve 13-15 yaş guruplarda grekoromen il birinciliğini her iki yaş gurubunda da kazanmıştı. Dinarlı güreşçilerden 65 katılımın 35’i derece almayı başardı.
GÜREŞÇİLERE
KUPALARI TAKDİM EDİLDİ
Afyonkarahisar’da madalyaları ile dönen güreşçileri Belediye Başkanı Saffet Acar Suçıkan Park’ta ağırladı. İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’in katıldığı programa Dinar Belediyespor Başkanı Muammer Mazlum, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, güreşçiler ve aileleri de katıldı.
Güreşçileri başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Şahin, “Afyon’a spor alanında, güreş alanında imzamızı attık. Dinar, Türkmen yurdu, Yörük yurdu ben öyle biliyorum. Bu memleketten ne çıkar? En iyi şekilde ata sporu olan güreşçi çıkar. Başta aileleri tebrik ediyorum, başarıların devamını diliyorum” dedi.
Başkan Acar, “Öncelikle çocuklarımızı kutluyorum, bu çocukları yetiştiren anne-babaları kutluyorum, emekleri geçen hocalarımı kutluyorum. Sizin başarınız ile Dinar’ın ismi gerçekten Afyon’da iyi duyuldu. Sizlerle gurur duyuyorum, spor demek centilmenlik demek, spor demek başarı demek siz bu başarıyı yakaladınız, ben ümit ediyorum ki bu başarı devam edecek. Değerli öğretmenlerim sizler için çalışacak, sizler için çalışacağız. Şunu iyi bilin ki yanınızdayız arkanızdayız emrinizdeyiz, başarılar dilerim” dedi.
Yapılan konuşmalar sonrasında güreşte derece yapan öğrencilere kupaları verildi. Ayrıca Başkan Acar’ın talimatıyla tüm öğrencilere hediyeler takdim edildi.

Bakmadan Geçme