• Haberler
  • Genel
  • Dinar’da yollara parke döşeniyor – Kocatepe Gazetesi

Dinar’da yollara parke döşeniyor – Kocatepe Gazetesi

Dinar İlçesi'nde Belediye ekiplerince çeşitli noktalarda kilitli parke taşı döşeme işi yürütülüyor Dinar İlçesi'nin Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi Bahçesi ve Yeni Mahalle de Fen İşleri Müdürlüğü, İş Atölyesi Amirliği ekipleri tarafından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor. Yeni Mahalle de tamamlanan doğalgaz döşeme işlemi sonrasında, 2015 yılı yol yapım programı dahilinde kilitli parke taşı döşeme [&hellip]

Dinar'da yollara parke döşeniyor

Dinar İlçesi’nde Belediye ekiplerince çeşitli noktalarda kilitli parke taşı döşeme işi yürütülüyor

Dinar İlçesi’nin Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi Bahçesi ve Yeni Mahalle de Fen İşleri Müdürlüğü, İş Atölyesi Amirliği ekipleri tarafından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.
Yeni Mahalle de tamamlanan doğalgaz döşeme işlemi sonrasında, 2015 yılı yol yapım programı dahilinde kilitli parke taşı döşeme işlemi ekipler tarafından devam ediyor. Yeni Mahalle de bulunan birinci, 2. ve 3. Harmanyeri Sokak’ta döşeme işlemi tamamlanarak yol trafiğe açıldı. Dördüncü Harmanyeri Sokak’ta ise kilitli parke taşı döşeme işlemi devam ederken, Gerenlik Sokak’ta iş atölyesi a-mirliğine bağlı iş makinesi tarafından yol gü-zergahında tesviye çalışması yapılıyor. (Koca-tepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme