Dinar'da Yaz Spor Okulları başlıyor

Yaz Spor Okulu Kursları 7-18 yaş grubu çocuklar için açılacak olup Yaz Spor Okulu'ndaki sportif faaliyetlerin futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, güreş, boks, karate, yüzme ve halk oyunları olduğu kaydedildi. Kayıtlar 10 Temmuz'da son buluyor. Kayıtlar Dinar Belediyesi Spor Salonu, Dinar Halk Eğitim Merkezi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacak.Yaz Spor Okulu'na katılacak öğrencilerin [&hellip]

Yaz Spor Okulu Kursları 7-18 yaş grubu çocuklar için açılacak olup Yaz Spor Okulu’ndaki sportif faaliyetlerin futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, güreş, boks, karate, yüzme ve halk oyunları olduğu kaydedildi. Kayıtlar 10 Temmuz’da son buluyor. Kayıtlar Dinar Belediyesi Spor Salonu, Dinar Halk Eğitim Merkezi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacak.
Yaz Spor Okulu’na katılacak öğrencilerin kimlik fotokopisi ile gelerek velileri ile birlikte kayıt yaptırmaları gerekiyor. Sporcunun spor kıyafeti ile katılması gerekiyor. Yaz Spor Okulu Dinar Belediye Spor Salonu tesislerinde eğitmenler eşliğinde yapılacak. Öğrenciler için uygulanan Yaz Spor Okulu ücretsiz. Kursların çalışma saatleri ilerleyen günlerde, müracaatların alınmasından sonra bildirilecek.

Bakmadan Geçme