• Haberler
  • Spor
  • Dinar'da yaz okulları başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Dinar'da yaz okulları başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Dinar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları 7–14 yaş arası öğrencileri kapsıyor. Yaz spor okulunda Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Güreş, Boks, Yüzme ve Halk Oyunları yer alıyor. Kayıtların bugün sona ereceği yaz okulunda kayıtlar Dinar Belediyesi Spor Salonu ve Dinar Halk Eğitim Merkezi'nden yapılacak.Tesis Amiri İbrahim Gökçe [&hellip]

Dinar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları 7–14 yaş arası öğrencileri kapsıyor. Yaz spor okulunda Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Güreş, Boks, Yüzme ve Halk Oyunları yer alıyor. Kayıtların bugün sona ereceği yaz okulunda kayıtlar Dinar Belediyesi Spor Salonu ve Dinar Halk Eğitim Merkezi’nden yapılacak.
Tesis Amiri İbrahim Gökçe “Yaz Spor Okulu’na katılacak öğrencilerin kimlik fotokopisiyle ve velileri ile birlikte kayıt yaptırmaları, ayrıca doldurulan form ile birlikte aile hekiminden sağlık raporu almaları gerekmektedir. Sporcunun spor kıyafeti (Eşofman ve Spor Ayakkabısı) gerekmektedir. Yaz Spor Okulu Dinar Belediye Spor Salonu Tesislerinde eğitmenler eşliğinde yapılacaktır. Öğrencilerimiz için uygulanan Yaz Spor Okulumuz ücretsizdir. Çalışma saatleri müracaatlardan sonra bildirilecektir” dedi.

Bakmadan Geçme