Dinar'da tüm partiler Demokrasi Nöbeti’nde

Cumhuriyet Meydanı önündeki meydana toplanan binlerce Dinar vatandaş darbecilere karşı dimdik ayakta durdu. Demokrasi nöbetinin onuncu gününde ilçede çok büyük birlik ve beraberlik örneği sergilendi. Bütün siyasilerin tam kadro atıldığı nöbette ilçe protokolü de büyük destek verdi.Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleşen demokrasi nöbetine Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı [&hellip]

Cumhuriyet Meydanı önündeki meydana toplanan binlerce Dinar vatandaş darbecilere karşı dimdik ayakta durdu. Demokrasi nöbetinin onuncu gününde ilçede çok büyük birlik ve beraberlik örneği sergilendi. Bütün siyasilerin tam kadro atıldığı nöbette ilçe protokolü de büyük destek verdi.
Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleşen demokrasi nöbetine Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken,Ak Parti İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Saadet Partisinden Yaşar Karakaya, BBP Partisi İlçe Başkanı Nuri Çetin, Demokrat Parti İlçe Başkanı Bayram Güçlü, çevre siyasi parti başkaları, Dinar’da bulunan Sivil toplum örgüt başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve Dinarlı vatandaşlar katıldı.
ÜLKEMİZİ KORUMAKLA MÜKELLEFİZ
İmam Hatipler tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ve akabinde İlçe Müftüsü Celil Şimşek tarafından demokrasi şehitleri için duaların edildiği demokrasi nöbetinde bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar şunları söyledi: “Biliyorsunuz 15 temmuz gecesi Türkiye’nin bir takım bölücü terör örgütünün kara bir gecesi. Hepimiz çok üzüldük. Bu darbeyi milletimizin o güzel ulusumuzun, değerli emniyet mensubu polislerimizin ve askerlerimizin sayesinde ucuz atlattık. Ben bir daha böyle acıların olmamasını, böyle darbelerin bir daha gerçekleşmemesini niyaz ediyorum. Tabiki Türk Ulusu yüce bir ulus. Böyle FETÖ örgütünün darbelerine karşı koyacak kadar azimli ve güçlü. Atalarımızın emanet ettiği bu ülkeyi hepimiz en iyi şekilde korumakla mükellefiz.”
Başkan Acar’ın konuşmasından sonra halka seslenen İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişiminin milletin, dirliğine, birliğine ve devletin bekasına yapılan bir saldırı olduğunu belirterek şunları söyledi, “Eğer bu darbe gerçekleşmiş olsaydı şimdi burada olamayacaktık. Hürriyetimiz askıya alınacaktı. Pek çoğumuzun nerede olduğu bile bilinmeyecekti. Şuna inanıyorum ki Cenabı Allah Türk Milleti’ni koruyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme