Dinar'da spor faaliyetleri devam ediyor

31 Aralık 2015 tarihine kadar ücretsiz olarak açılan Dinar Belediyesi'nin futbol, voleybol, basketbol, badminton, masa tenisi, boks, güreş yaz okulu kurslarına toplam 350 öğrenci ücretsiz olarak katıldı.Dinar Belediyesi tesislerinde dilekçe başvuruları sonucu okullar bünyesindeki öğrencileri ve kurum kuruluşlar voleybol antrenmanlarını tesislerde gerçekleşti.Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilk ve ortaöğretim okullarının Minik Erkek Futbol, Yıldız Erkek Futbol, [&hellip]

31 Aralık 2015 tarihine kadar ücretsiz olarak açılan Dinar Belediyesi’nin futbol, voleybol, basketbol, badminton, masa tenisi, boks, güreş yaz okulu kurslarına toplam 350 öğrenci ücretsiz olarak katıldı.
Dinar Belediyesi tesislerinde dilekçe başvuruları sonucu okullar bünyesindeki öğrencileri ve kurum kuruluşlar voleybol antrenmanlarını tesislerde gerçekleşti.
Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilk ve ortaöğretim okullarının Minik Erkek Futbol, Yıldız Erkek Futbol, Minik Kız Voleybol ve Yıldız Kız Voleybol müsabakaları gerçekleşip Afyonkarahisar’a okullar arası birinciler Dinar Belediyesi spor tesislerinde çalışmalarını gerçekleştirdi.
Tesislerde, Dinar Belediyespor A Takımı, U-15 ve U-17 takımları antrenmanlarını ve müsabakalarını düzenlendi.
Devam eden ücretsiz kurslardan badminton ve masa tenisi Cumartesi ve Pazar günleri 11.00-13.00 arası çalışmalarına devam ediyor. Boks; Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri 19.00 ile 21.00 saatleri arasında, güreş; Cumartesi, Pazartesi ve Salı günleri 13.00 ile 15.30 saatleri arasında, Muaythai; hafta içi her gün 18.30 ile 21.00 saatleri arasında Dinar Halk Dansları Topluluğu; hafta içi her gün 18.30 ile 21.00 saatleri arasında devam ediyor.
Dinar Belediyesi tesislerinde bay ve bayan olmak üzere fitness salonu da hafta içi her gün ve Cumartesi günleri olmak üzere 12.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmetini sürdürüyor.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme