• Haberler
  • Eğitim
  • Dinar’da Şiir Günleri düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Dinar’da Şiir Günleri düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Malazgirt Zaferi'nin 945'inci yılı sebebi ile bu sene 'Geleneksel Suçıkan Şiir Günleri' şairlerin ve mahalli sanatçıların katılımıyla şiirlerle ile türkülerle yapıldı.Park Âlâ Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Zafer Şöleni'ne Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mevlit Er, Belediye Meclis üyeleri, başta Muhtarlar Derneği, Engelliler Dayanışma Derneği Başkanları olmak üzere pek çok sivil toplum kuruluşunun [&hellip]

Malazgirt Zaferi’nin 945’inci yılı sebebi ile bu sene “Geleneksel Suçıkan Şiir Günleri” şairlerin ve mahalli sanatçıların katılımıyla şiirlerle ile türkülerle yapıldı.
Park Âlâ Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Zafer Şöleni’ne Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mevlit Er, Belediye Meclis üyeleri, başta Muhtarlar Derneği, Engelliler Dayanışma Derneği Başkanları olmak üzere pek çok sivil toplum kuruluşunun temsilcilerinin yanı sıra, Evciler ve Gökçen’ten gelen misafirler ile çok sayıda Dinarlı katıldı.
Programın sonunda Kanal 24, Belediye Başkanı Saffet Acar, Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği Başkanı Yaşar Sağlam ve Türk Ocakları Dinar Şube Başkanı Raif Öztürk’le bir söyleşi yaptı. Seyirciler salondan mutlu ayrıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme