Dinar’da Kuran kursu öğrencilerine piknik

Dinar ilçesinde Üçlerce Cami, Mevlana Cami ve Ciritoğlu Camilerinde Kuran kursu öğrencilerine piknik düzenlendi İlçe Müftüsü Celil Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz Kuran kursuna ilginin bu yıl beklenenin üstünde olduğunu kaydetti. Kursa devam eden çocukların bazen bıkıp vazgeçmek gibi eğilimler taşıdığını gören kurs görevlilerinin faklı etkinlikler düzenlediklerini belirten Çiçek, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kuran kursu futbol [&hellip]

Dinar'da Kuran kursu öğrencilerine piknik

Dinar ilçesinde Üçlerce Cami, Mevlana Cami ve Ciritoğlu Camilerinde Kuran kursu öğrencilerine piknik düzenlendi

İlçe Müftüsü Celil Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz Kuran kursuna ilginin bu yıl beklenenin üstünde olduğunu kaydetti.
Kursa devam eden çocukların bazen bıkıp vazgeçmek gibi eğilimler taşıdığını gören kurs görevlilerinin faklı etkinlikler düzenlediklerini belirten Çiçek, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kuran kursu futbol takımları oluşturup turnuva düzenledik. Bazı camilerimizdeki görevlilerimiz çocukların bir iki saat suçıkanda piknik yaptırmaları, çoçuklarımızın gönüllerince eğlenmesini sağladık. Amacımız çocuklarımıza dini bilgilerin yanı sıra eğitim ve kültürel bilgileri de vermek. Birlik beraberliği sağlamak, başladıkları işi sonuna bitirme kararlılığı göstermeyi onlara öğretmektir. Bu etkinlikler sonrası kursların bitiminde çocuklarımıza armağanlar vereceğiz.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme