Dinar'da kitap fuarı düzenlenecek

Dinar Kaymakamlığı ve Belediyesi, İYAŞ AVM işbirliği ile düzenlenmesi planlanan Kitap Fuarı için komisyon toplantısı düzenlendi   Dinar İlçesi'nde 13-27 Mart tarihleri arasında İYAŞ AVM'de düzenlenecek Kitap Fuarına çeşitli yazarların katılacağı bildirildi. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, ilçede düzenlenmesi planlanan Kitap Fuarının öğrenciler için faydalı olacağını söyledi. Sarı, 'Dinar Belediyesi olarak eğitime olan desteğimizin her [&hellip]

Dinar Kaymakamlığı ve Belediyesi, İYAŞ AVM işbirliği ile düzenlenmesi planlanan Kitap Fuarı için komisyon toplantısı düzenlendi

Dinar İlçesi’nde 13-27 Mart tarihleri arasında İYAŞ AVM’de düzenlenecek Kitap Fuarına çeşitli yazarların katılacağı bildirildi.
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, ilçede düzenlenmesi planlanan Kitap Fuarının öğrenciler için faydalı olacağını söyledi. Sarı, “Dinar Belediyesi olarak eğitime olan desteğimizin her zaman süreceğini belirtmek istiyorum. Kaymakamlığımız ve İYAŞ AVM işbirliği ile düzenleyecek olduğumuz fuara belirlenen gün ve saatlerinde öğrencilerimizin ulaşımı için belediyemiz tarafından ücretsiz servis sağlanacaktır. Kitap fuarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Toplantıya; Dinar Belediye Başkanız Nihat Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan, Okul Müdürleri, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Tekin Mumcu, Dinarlı Şairler ve Yazarlar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Özcan ve İYAŞ AVM Müdürü İbrahim Çengel katıldı.

Bakmadan Geçme