Dinar’da istifalar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe Teşkilatı’nda kayıtlı 51 kişi istifa etti. Geçtiğimiz hafta Dinar Belediye Meclis Toplantı Salonunda Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve aralarında Meclis Üyeleri’nin de bulunduğu 56 kişi Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etmişti. Bu istifaların ardından Dinar Suçıkan Park Tesisleri’nde düzenlenen istifa merasimiyle birlikte 51 kişi daha partisinden istifa etti.Belediye Başkanı Saffet [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe Teşkilatı’nda kayıtlı 51 kişi istifa etti. Geçtiğimiz hafta Dinar Belediye Meclis Toplantı Salonunda Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve aralarında Meclis Üyeleri’nin de bulunduğu 56 kişi Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etmişti. Bu istifaların ardından Dinar Suçıkan Park Tesisleri’nde düzenlenen istifa merasimiyle birlikte 51 kişi daha partisinden istifa etti.
Belediye Başkanı Saffet Acar ve eski MHP İlçe Başkanı İbrahim Acar’ın da katıldığı istifa merasiminde partisinden istifa eden 51 kişi imzaladıkları dilekçeleri ilgili yerlere gönderdi.
MHP’den istifa eden 51 kişi, Belediye Başkanı Saffet Acar’ın yanında olduklarını, gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini bildirdiler. MHP’nin ilçede oy oranının geçmiş dönemlerdeki seçimlere göre çok az olduğunu, ancak Saffet Acar sayesinde on binlere dayanan bir oy potansiyeline ulaşıldığını ifade eden partililer, “Her zaman başkanımızın yanındayız. Hiçbir zaman davaya ihanet etmedik, bundan sonra da etmeyiz. Partiyi bu duruma düşürenler utansın” dediler.

Bakmadan Geçme