• Haberler
  • Genel
  • Dinar’da doktor yetersizliği iddiası – Kocatepe Gazetesi

Dinar’da doktor yetersizliği iddiası – Kocatepe Gazetesi

Dinar Devlet Hastanesi Acil Servisinde doktor sıkıntısı yaşandığı iddia edildi Üç adet pratisyen doktoru olduğu bildirilen acil serviste dün itibariyle bir doktorun da ayrılacağı, bu nedenle acilde doktor sıkıntısı yaşanacağı endişesi bulunduğu kaydedildi. Öte yandan Dinar Devlet Hastanesi’nde Kardiyoloji, Beyin Cerrahı Uzmanında olmadığı belirtildi.Edinilen bilgiye göre Acil servis hizmetini iki doktorun vereceği, acile uzman doktorların [&hellip]

Dinar'da doktor yetersizliği iddiası

Dinar Devlet Hastanesi Acil Servisinde doktor sıkıntısı yaşandığı iddia edildi

Üç adet pratisyen doktoru olduğu bildirilen acil serviste dün itibariyle bir doktorun da ayrılacağı, bu nedenle acilde doktor sıkıntısı yaşanacağı endişesi bulunduğu kaydedildi. Öte yandan Dinar Devlet Hastanesi’nde Kardiyoloji, Beyin Cerrahı Uzmanında olmadığı belirtildi.
Edinilen bilgiye göre; Acil servis hizmetini iki doktorun vereceği, acile uzman doktorların da nöbetçi olarak yazılacağı, nöbet tutan doktorların kendi uzmanlık alanı olan polikliniklerde hastalara hizmet veremeyeceği iddialar arasında. Acilen pratisyen doktor ihtiyacı olduğu vurgulanan Dinar Devlet Hastanesi’nde Kardiyoloji, Beyin Cerrahı Uzmanında olmadığı belirtildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme