• Haberler
  • Genel
  • Dinar’da asfaltsız yol kalmayacak – Kocatepe Gazetesi

Dinar’da asfaltsız yol kalmayacak – Kocatepe Gazetesi

Dinar ilçesi’nde asfaltlama çalışmaları devam ediyor Dinar İlçesi İncirli Mahallesi 110 konutlar yoluna serilen sıcak asfalt sonrasında Otogar Mahallesi’nde asfalt serimine başlayan belediye ekipleri, mahallede bulunan ana ve ara yollara serilen sıcak asfalt çalışmalarının sonuna geldi.Otogar Mahallesi’nde Belediye iş makineleri tarafından yapılan altyapı düzenleme ve tesviye çalışmaları sonrasında asfalt makinesi tarafından serimi ve silindir tarafından [&hellip]

Dinar'da asfaltsız yol kalmayacak

Dinar ilçesi’nde asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Dinar İlçesi İncirli Mahallesi 110 konutlar yoluna serilen sıcak asfalt sonrasında Otogar Mahallesi’nde asfalt serimine başlayan belediye ekipleri, mahallede bulunan ana ve ara yollara serilen sıcak asfalt çalışmalarının sonuna geldi.
Otogar Mahallesi’nde Belediye iş makineleri tarafından yapılan altyapı düzenleme ve tesviye çalışmaları sonrasında asfalt makinesi tarafından serimi ve silindir tarafından sıkıştırılması yapılan yolların yapımının sonuna gelindi. Kısmen kapalı, kısa süre içerisinde ise trafiğe tamamen açılacak olan yollar için Otogar Mahalle Muhtarı Hüseyin Demirel, mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’a ve ekibine teşekkür etti. Öte yandan Dinar Belediyesi tarafından sıcak asfalt serim çalışmaları, 2015 yılı yol yapım çalışma programı dahilinde belirlenen alanlarda devam edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme