Dinar’da 763 öğrenci için burs toplandı

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği 12’nci Eğitime Katkı Gecesi Park Ala Konferans Salonu’nda düzenlenen bir organizasyon eşliğinde gerçekleştirildi.Dinar Eğitim Gönüllüleri Başkanı Ömer Tombuloğlu, 'Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği 12. Yılına başarı ile ulaşmış ve bu süre içinde yaklaşık 2 bin 500 öğrencimize 1.3 milyon tutarında karşılıksız burs vermiştir. Sizlerden aldığımız azim ve kuvvet ile yoluna başarı ile [&hellip]

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği 12’nci Eğitime Katkı Gecesi Park Ala Konferans Salonu’nda düzenlenen bir organizasyon eşliğinde gerçekleştirildi.
Dinar Eğitim Gönüllüleri Başkanı Ömer Tombuloğlu, “Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği 12. Yılına başarı ile ulaşmış ve bu süre içinde yaklaşık 2 bin 500 öğrencimize 1.3 milyon tutarında karşılıksız burs vermiştir. Sizlerden aldığımız azim ve kuvvet ile yoluna başarı ile devam etmektedir. Bizler, bu mücadelede mutluluk ve umut tomurcuklarını yeşertmeye çalışıyoruz” dedi.
763 öğrenciye burs verildiği gecede Dinarlı işadamı Mehmet Acar, 180 öğrenciye eğitim yardımında bulundu. Eğitim Gönüllüleri Derneği’ne 45 bin lira yardımda bulunan Mehmet Acar, eğitimin yanında olduğunu kaydetti.

Bakmadan Geçme