Dinar’da 106 adet yapı kullanma ruhsatı düzenlendi

Dinar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 2015 yılı içinde düzenlenen ruhsat ve izin belgeleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli Harita Teknikeri Erkan Özkan tarafından rapor halinde Belediye Başkanı Saffet Acar'a teslim edildi.Harita Teknikeri Erkan Özkan, Yapı ruhsatı ve yapı kullanma izni belgeleri hakkında bir yıllık yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Saffet Acar'a bilgi verdi. [&hellip]

Dinar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 2015 yılı içinde düzenlenen ruhsat ve izin belgeleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli Harita Teknikeri Erkan Özkan tarafından rapor halinde Belediye Başkanı Saffet Acar’a teslim edildi.
Harita Teknikeri Erkan Özkan, Yapı ruhsatı ve yapı kullanma izni belgeleri hakkında bir yıllık yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Saffet Acar’a bilgi verdi. Özkan’dan alınan bilgiye göre; 2015 yılı ilk çeyrekte: 45 mesken 7 iş yeri için yapı ruhsatı, 29 mesken 6 iş yeri için yapı kullanma izin belgesi. 2015 yılı ikinci çeyrekte: 49 mesken 7 iş yeri yapı ruhsatı, 210 mesken 31 iş yeri için ve 1 adet cami için yapı kullanma izin belgesi. 2015 yılı üçüncü çeyrekte: 130 mesken 8 iş yeri ve 1 adet cami için yapı kullanma belgesi. 2015 yılı son çeyrekte ise 123 mesken 8 iş yeri için yapı ruhsatı, 50 mesken 3 iş yeri için yapı kullanma izin belgesi düzenlendiği öğrenildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme