Dinar'a galericiler sitesi yapılıyor

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, memleketi Dinar İlçesi'ne yapılacak Oto Galericiler Sitesi ile ilçede bir ihtiyacın daha giderileceğini, galerici esnafının derli toplu hizmet vereceğini bildirdi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Dinar İlçesi'nde TOKİ ve Belediye işbirliği ile yapılması planlanan Oto Galericiler [&hellip]

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, memleketi Dinar İlçesi’ne yapılacak
Oto Galericiler Sitesi ile ilçede bir ihtiyacın daha giderileceğini,
galerici esnafının derli toplu hizmet vereceğini bildirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Dinar İlçesi’nde TOKİ ve Belediye işbirliği ile yapılması planlanan Oto Galericiler Sitesi hakkında bilgi verdi.
“DİNAR İLÇESİNDE BİR
EKSİKLİK GİDERİLECEK”
Milletvekili Ali Özkaya, Dinar İlçesi’nde oto ve traktör galericilerinin düzensiz ve dağınık şekilde faaliyet gösterdiğini ifade etti. Özkaya, yapılacak yeni Ota Galericiler Sitesi ile galericilerinin toparlanacağını dile getirerek, “Bu proje Dinar Belediyesi ve TOKİ tarafından ortaklaşa yürütülmektedir. İlçeye önemli bir eser kazandırmış olacağız. Proje sayesinde ilçede faaliyet gösteren galerici esnafına nezih ve modern bir alan kazandırmış olacağız. Dinar’da bu alandaki önemli bir eksikliği de gidermiş olacağız. Projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçeye 125 bin metrekareden fazla bir alan üzerine, 57 dükkân, 5 adet ticari iş yeri, 1 adet idari bina ile 1 adet akaryakıt istasyonu inşa edilmiş olacak.” dedi.
“DİNAR’A VERİLEN
SÖZLERİN FAZLASI YAPILACAK”
İnşa edilecek Dinar Oto Galericiler Sitesi’nde toplam 64 dükkânın hizmet vereceğini belirten Özkaya şunları kaydetti: “İlçenin ekonomik gelişimine büyük bir katkı sağlayacak olan tesisin yapımı en kısa sürede tamamlanacak. Dinar için ne söz verdiysek bir fazlasını yapmanın gayretindeyiz. Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde belirttiği projelerin tamamını İnşallah bu dönemde hayata geçireceğiz. Dinar’da ve Afyonkarahisar’ımızın tüm ilçelerinde yapılacak her hayırlı işin en büyük destekçisi ve takipçisiyiz. Tüm Afyonkarahisar’ın hizmetindeyiz.”
“HEDEF EN KISA SÜREDE TEMEL ATMAK”
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Otogalericiler Sitesi projesiyle yakından ilgilenen Milletvekili Ali Özkaya’ya teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçim beyannamemizde yer alan Oto Galericiler Sitesi için hazırlanan projemiz onaylandı. Proje onayı ardından zemin etütü ve ölçüm çalışmalarıda yapıldı. TOKİ ile Dinar Belediyesi arasında sözleşmemizi imzaladık. Hedefimiz en kısa sürede ihale aşamasını tamamlayıp galericiler sitemizin temelini atmaktır. Bizlere projemizi hayata geçirmemizde destek veren Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya ve tüm TOKİ yetkililerine teşekkür ediyorum.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme