• Haberler
  • Gündem
  • Dinar’a enerij yatırımı planlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Dinar’a enerij yatırımı planlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Öztaş İnşaat firması yetkilileri Ahmet Öztaş ile Serhat Öztaş Dinar Belediye Bakşanı Saffet Acar’la biraraya geldiler. Firma Isparta’da inşaat işlerini sürdürüyor.Dinar’da güneş enerjisi ve rüzgar enerjisi alanlarında da yatırım yapılması planlanıyor. Isparta’da ve Dinar’da 2 megavatlık enerji kurma işlemlerine başlayacak olan Öztaş İnşaat Firması yetkilileri gerekli sertifikaları alarak yatırım yapmak için çalışmalar yürütecek. Dinar Belediye [&hellip]

Öztaş İnşaat firması yetkilileri Ahmet Öztaş ile Serhat Öztaş Dinar Belediye Bakşanı Saffet Acar’la biraraya geldiler. Firma Isparta’da inşaat işlerini sürdürüyor.
Dinar’da güneş enerjisi ve rüzgar enerjisi alanlarında da yatırım yapılması planlanıyor. Isparta’da ve Dinar’da 2 megavatlık enerji kurma işlemlerine başlayacak olan Öztaş İnşaat Firması yetkilileri gerekli sertifikaları alarak yatırım yapmak için çalışmalar yürütecek. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, ilçenin ilerleyen dönemlerde enerji lideri durumuna geçeceğini söyledi. Acar şöyle konuştu: “Isparta’da faaliyet gösteren firma ilçemize enerji yatırımı yapacak. İlçemiz yılda en çok güneş alan ve rüzgar esen bir bölge. Bu sebeple Dinar’a bu konuda bir çok yatırımcının geleceğini tahmin ediyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme