Dinar ve Bolvadin finalde – Kocatepe Gazetesi

Genç Erkekler Futbol müsabakalarında Bolvadin Anadolu Lisesi ve Dinar Meslek Teknik Eğitim Merkezi Lisesi finale kalan iki ekip oldu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği'nin 2013-2014 yılı programında bulunan Genç Erkekler Futbol müsabakalarından Bolvadin Anadolu Lisesi ve Dinar Meslek Teknik Eğitim Merkezi Lisesi finale kalan takımlar. Merkez 3 Nolu sentetik sahada [&hellip]

Dinar ve Bolvadin finalde

Genç Erkekler Futbol müsabakalarında Bolvadin Anadolu Lisesi ve Dinar Meslek Teknik Eğitim Merkezi Lisesi finale kalan iki ekip oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği’nin 2013-2014 yılı programında bulunan Genç Erkekler Futbol müsabakalarından Bolvadin Anadolu Lisesi ve Dinar Meslek Teknik Eğitim Merkezi Lisesi finale kalan takımlar.
Merkez 3 Nolu sentetik sahada yapılar yarı final karşılaşmasının ilk maçında Merkez Ticaret Meslek Lisesi ile Dinar Meslek Teknik Eğitim Merkezi karşılaştı. Gergin geçen maçın sonunda 2-1’lik skorla üstünlüğü bulunan Dinar MTEM ilk finalist oldu.
Bir diğer yarı final karşılaşması Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Bolvadin Anadolu Lisesi arasında gerçekleşti. Bu maçta 4-1’le rakibi Dinar İHL’yi deviren Bolvadin Anadolu Lisesi finale çıkmayı başaran ikinci ekip oldu. Final karşılaşmasını Bolvadin Anadolu Lisesi ve Dinar Meslek Teknik Eğitim Merkezi Lisesi oynayacak.

Bakmadan Geçme