• Haberler
  • Gündem
  • Dinar UYAK’tan Ulusoy’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Dinar UYAK’tan Ulusoy’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Heyet Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy tarafından ağırlandı.Dinar Belediyesi ve UYAK Başkanı Saffet Acar, Türkiye’de ve Dinar ilçesinde yaptığı yaşlılık çalışmalarını anlattı. Acar, Ulusoy’u UYAK Konseyine üye olmaya davet etti. Şahsına yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirten Başaran Ulusoy, UYAK gibi bir kuruluşun ülkede olmasının önemine dikkat çekti. Ulusoy “Türkiye’de yaşlı varlığı giderek [&hellip]

Heyet Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy tarafından ağırlandı.
Dinar Belediyesi ve UYAK Başkanı Saffet Acar, Türkiye’de ve Dinar ilçesinde yaptığı yaşlılık çalışmalarını anlattı. Acar, Ulusoy’u UYAK Konseyine üye olmaya davet etti. Şahsına yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirten Başaran Ulusoy, UYAK gibi bir kuruluşun ülkede olmasının önemine dikkat çekti. Ulusoy; “Türkiye’de yaşlı varlığı giderek artıyor. Yaşlılara yapılan hizmetlerin artması gerekmektedir. Dinar Belediyesi bu tür çalışmalarla ülkedeki diğer belediyelere örnek olmaktadır. Dinar Belediye Başkanını bu konuda tebrik ediyorum. UYAK Konseyine üye olmam için yapılan teklif bein çok mutlu etti. Ülkemizin yaşlıları için her türlü hizmete hazırız” dedi.
Ziyarette; Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Tufan, Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çobanoğlu, Dinar Belediyesi Yazı İşleri Memuru Serkan Utku, Dinar Belediyesi’nde görevli Gerontolog Faruk Yaşar Gürdal ve UYAK sekretaryasında görevli Gerontolog Sıla Ayan yer aldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme